Eli perjantaina viimeisteltiin reenejä ennen kisoja. Piitulle taas kaavio läpi enkä pahemmin palkkaillut. Meni kaikin puolin hyvin tuo. Eteenlähetyksestä palkka. Vielä trimmattiin vähän seisomista taakse heitoilla. Viereisellä kentällä oli ruutu valmiina ja otinpa muutaman lähetyksen siihenkin ja joka kerta neiti pyyhälsi suoraan ruutuun :-O Vuosi varmaan väliä kun olen viimeksi ottanut. Aika hyvin nuo pysyvät mielessä :)

Nikille fiilistelytreeniä ja leikkiä patukalla. Alkaa se jo hetkittäin olemaan aika makea ja sitten taas jää vähän huonoon asentoon... Pitäs vaan malttaa. Vietti on kasvanut kivasti ja leikkii nykyään tosi vahvasti kehoa käyttäen.

Homehommia treenattiin kannuksen viikolla joka ilta ja vielä lauantaina, nyt on ollut päivän tarkoituksellinen tauko ja pari päivää tulee nyt taukoa kun itse olen ollut 39 kuumeessa. Mutta hyvälle mallille jäi hommat joten eikun reeniä vaan ja häiriköimään ihmisiä. Tuli komento, että kotona ei saa treenata, vaan aina vieraissa. Jotenka tässä saakin etsiä kyläilykohteita ihan tosissaan ettei ketään kiusaks asti rassaa :)