Lumi tuli ja treenitkin olleet sen mukaisia... vähäisiä siis. Maneesilla käyty pyörähtämässä jonkun kerran, mutta lähinnä leikitty ja pelleilty :) Nikille sosiaalistamista... siis koirahärriön sietoa ollaan oltu ottamassa näyttelytreeneissä. Hienosti maltaa pitää mölyt mahassa kun ollaan vaan treeni tilanteessa. Paikalla oloa myös opeteltu häiriössä, tosin todella lyhkäsiltä etäisyyksiltä. Eteen lähetystä, pidempää seuraamista ilman palkkaa yms. Mielentila on hetkittäin loistava, mutta tarkkana tuon kanssa saa olla, ettei käänny kyttäilyks ja edistämiseksi tuo seuraaminen. 

Piitun kanssa tehty noutoja. Tekee tosi nätisti tuolla treeneissä. On se kumma miks sitä pitää kisoissa sitten mennä ja tehä miten sattuu... huoh. Tokoakin vähän pelleilty, luoksetuloa, kaukoja yms. Ei ole vielä tunnareita sun muita ohjatun kapuloita otettu, voishan noitakin koittaa. 

Vetohiihtoakin päästiin jo kerran kokeilemaan. Oli niin luistamaton keli että huhhuh, mutta saatiin me kolme kertaa tehtyä pikku lenkki tuossa :D Odotan ihan täpinöissäni että pääsis kunnolla hiihtämään. Suuren suurena haaveena ois opettaa nuo tasapaksuiks ahkion vetäjiksi ja lähdettäs tänä talvena käymään pikku vaellukselle... Koirat sais vetää ahkiossa tavarat ja ite hiihtelisin perässä, mutta tää nyt on tällanen päiväuni vielä ;)

Home hommia on treenattu aina kuin vain suinkin. Piitu edistyy ihan mukavasti ja on reipastunut. Tuntuu hoksaavan mitä tullaan tekemään. Piitu tekee sisällä mielellään mun lähellä töitä ja on tosi herkkä mun ohjailuille. Hyvin löytää kaiken mitä pitääkin. Niki on melko imuri ja aika omatoiminen tekijä. Sen kanssa varmaan tarkkuus ja ohjattavuus tulee olemaan ne isoimmat ongelmat. Toisaalta se on tosi pätevä paikallistamaan tuolla nenällänsä esineet, eikä paljon kysele kun on hajulla. joten saa nyt nähdä mihin suuntaan sen kanssa mennään.. On tässä valtavan paljon opittavaa itellä ohjaajana!  

Oma elämä on ollut melko menoa taas. Työkeikkaa oli Tampereella ja tulee Helsinkiin ja ens viikko on seuraava lähiviikko Kannuksessa. Hakuryhmän kauden päättäjäiset / pikkujoulutkin juhlittiin :D Ihan super hauskaa oli kyllä taas tässä sakissa! Tarjoilut oli ihan superit ja rakas vihollinen oli just sopivan lämmin. Ilta jatkui osalla porukkaa tappiin asti ;) ja vaikka vähän rankka olikin seuraava työpäivä, niin ei harmita ;D