Täälä minä istun kahelta yöllä konehen ääresä. Päivittelin vähän sivuja, minä ihte, Nikille oma sivu ja Piitukin kävi vähän kirjoittelemassa.

Tuli vähän suunnittelematonta taukoa treeneihin. Niki sai kouluviikon tuliaisina jonkun lentsun matkaan. Ens se vaikutti menevän ihan päivässä ohi,... mutta tämä Id€(/ti kävi sitten lenkillä kolmantena päivänä kun olivat niin virtaa täynnä ja eiköhän se röhiminen alennut uudestaan... Sitkiä lentsu tuntuu olevan. Onneksi Piitu nyt ei vielä ainakaan ole ruvennut oireilemaan. 

Keskiviikkona kävin maneesilla Piitun kanssa. Kaivoin pitkästä aikaa tokokamoja esiin. Ruutu kehiin ilman että Piitu näki. Lähetys merkki ja ruutu ja avot, Kerrasta oikein :D Mitä sitä turhaa treenaa kuin kerta vuodessa 8) mutta joo, tein toistoja ruutuun aina välistä ja yllättävähän hyvin se sitä paikantaa nykyään. Tosin sama vika jos ei kerrasta osu, niin sitte lähtee horhoilemaan ihan mihin sattuu. Luoksetulot menee tosi kivasti, hyvät pysähdykset. Kaukoja, tahtoo vähän tulla edistämistä, ptää tosi varovasti sanoa käskyt, niin pitää tassut paikallaan, liian innokas käsky ja pomppaa aina eteen tai taakse, riippuen vaihdosta. Seuraamista vähän joka askel lajissa, ihan kivasti meni jopa painamatta siinä. Idarissa jäävät ihan toivottoman kieroja taas.  Mun treenit jäi lyhyeen tällä kertaa. Mun varpaat jääty niiiiiiin pahasti. Että mää inhuan kylymää tai en kylymää, vaan omaa tyhmyyttäni kun ei oo kunnon varusteet päällä, oikiasti pitäs käydä sielä talvivaate ostoksilla. Sain lämmitellä varpaita vielä hyvän tovin kotona ja vitsit että muuten sattuu kun koko jalkaterät on jäässä ja rupeavat sulamaan :-O Teemulla oli kotaona kynttilät palamassa ja lampaan viulu vihannes pedillä valmiina. Oli oikeastaan aika nappiin ajoitettu kotiin tulo :D ja mieli lämpeni hyvin nopeasti <3 Oikeasti tuo ukko kulta osaa joskus olla tosi ihana :)

Mutta jatketaan home treenejä jahka tuo Niki tuosta toipuu. Piitun kanssa koitan treenailla nyt talven aikana tokoa ja josko tuolle Nikille sais bh-ta silmällä pitäen jotain aikaiseksi... ja se nouto :)