Tiput kasvaa kovaa vauhtia ja alkavat näyttää jo kohta kanoilta, siis viikossa :-O Iso kysymys on mulla että millon tuo piipittäminen muuttuu potpottamiseksi? :) Huomena pitäs väsätä niille asumus tuonne kellariin ja varmaan kohta pääsevät jo varsinaiseen kotiinsa.. Tuo navetta on koko mäen parhaalla paikalla ja sinne paistaa aurinko aamusta iltaan, joten on jo nyt tosi lämmin :) Tosi hauskoja ne on vieläki ja yllättävän söpöjäkin, vaikkas rupeaa jo sulkia törröttämään sieltä sun täältä.

Töitä on tullut kalenteri täyteen,.. lomituksia kaikki vapaat välit mitkä ilmotin toimistoon ja ne vapaat välit on siis messureissuja ja kouluviikko :-O Mitenhän tässä nyt näin kävi! Vähä pöllähtänyt olo kun vielä viikko sitten oli ihan paniikissa kun ei ole mitään ja p%&e repiää.. mutta näin ne asiat järjestyy!!! :D Sinällänsä hommat on alenneet sujumaan tosi kivasti. Niin monessa tullut oltua jo mukana ettei uuden opetteleminen sinällänsä kauaa vie ja kun soveltaa kaikkea jo tiedossa olevaa. (kop kop) Prosessitekniikka on yllättävän lähellä maitotilaa :) hämmentävää sinänsä.

Hometreenejäkin päästiin parit tekemään ja vielä pitäs ehtiä ennen lähijaksoa vähä jatkaa. samalla mallilla molemmat. Piitu on ihan super! Nikin häiriöherkkyys näkyy yhä vieläkin ja tahtoo tulla sellasia hetkiä ettei tosiaankaan ole ihan asiassa. Ottaa koirien hajuista häiriötä. Mutta koitetaan jatkaa eteenpäin :) Kyllä se vielä sieltä, ehkä pitää eniten kiinnittää huomiota ihan palkkaukseen.. Pitää katsoa miten toimii viikonloppuna kun lähetään kokeilemaan hotelli elämää ja paikkoja missä ei ole koiria, niin näkee paremmin. 

Hiihtämässä vielä käytiin. Taitaa olla kevään viimeisiä, ei mene kauaa kun on enempi moskaa ja soraa teillä kuin lunta, mutta mikäpä sen mukavampaa kuin kevään tulo! Töihin läks!