Ompas tässä nyt ollut menoa. Ens oli lähiviikko Kanuksessa. Jälleen upea ja opettavainen viikko. Niki oli hieman muissa maisemissa meidän treeneissä, sillä oli juoksut ihan just parhaillaan ja jouduttiin odottamaan omaa vuoroa aina ihan viimeiseksi ja sitten vetää samat radat peräjälkeen putkella, mitten välissä muilla oli tauot... ja kun tuon keskittymiskyky oli lähellä nollaa muutenkin :) Kyllä se silti ihan hyvin löysi, mutta työskentely oli vähän sellasta ei niin toivottavaa.. Jokelassa majailtiin viikko ja Niki tuli ihan kivasti toimeen Sanin kanssa, jokohan nuot vihdoin ois oppineet olemaan keskenään :) Viikolla oli pakkaslukemat hyvänä hetkenä -24 ja pahimmillään -34, hyytävän kylmä viikko!!!

Sitte ohi aiheen... Koulun jälkeen koirat matkusti siskolle hoitoon ja minä Helsinkiin venemessuille pariks päivää, sieltä sitten Jalasjärven kautta pikanen laukkujen pakkaus ja suunta kohti Tamperetta/ Lontoota :D Meillä oli tällanen extemporee reissu ja oltiin melkeen viikko paikan päällä. Mukava kaupunkihan se on yhä, sää oli IIIHANAN keväinen, plussan puolella reilusti ja tulppaanit rupes kukkimaan viikon aikana!! Voi vitsit tuntu hyvältä noitten pakkasten jälkeen. Ihmisiä oli ihan pipona joka paikassa,.. ja tuntu tosi kalliilta paikalta, vähän tuli rahastus fiilis kyllä, mutta muuten mukavaa. Matkustamisessa on se hyvä puoli että matkan jälkeen voi lähes aina todeta; kyllä on vain mukavaa asua Suomessa ja täällä korvessa omassa rauhassa!

Sunnuntaina tultiin kotio ja maanantaina matkasta köyhtyneenä kävin kysymässä itselleni töitä Jalasjärven lomatoimistosta ja niillä puheilla niitä sainkin, tiistaina jo soitti illaks navettaan jonkun sairaslomaa tuuraamaan =D Jännää!!! Onhan sitä tullut lehmiä lypsettyä ennenkin, mutta heti laittovat minut parsi navettaan, mistä ei oo sen hölökäsen pöläystä kokemusta, mutta tosi hyvin on sujunu silti :) Lehmät on mukavia ja tuntipalkkalaisena on se mahtava etuus, että voin ilmottaa kaikki päivät millon en pääse töihin ja buukkaavat minut sitten mihin mahtuu ja joutuu, sijaisuuksia yms tekemään. Sopii aika kivasti tähän koulu/ satunaisiin messu reissuihin. Me so very happu :) Saas nähdä kuinka näihin aikasiin aamu herätyksiin tottuu??? :)

Niin ja meille synty tipuja maanantaina!!! Nyt mulla on sitten vihdoin niitä kanojakin, mistä monta vuotta haaveillut!! Seitsemästä munasta synty 5 tosi pirtiää piipittäjää. Ne on NIIIN söpöjä! Ja niitten touhuja on NIIIIN kiva katsella :) Asustavat meidän olohuoneessa dunassa tällä hetkellä, majapaikka on seuraavaksi pannuhuoneessa ja kun ilmat lämpenee niin tuonne talliin on jo rakennettu valmis tarha :) Kiitos Leenalle munien "hoidosta" =D Nämä on orbingtoneita, ihan rotu kanoja mitten pitäs olla hyviä munan ja lihan tuottajia + hautovatkin itse kovasti munia, eli lisäystä saattaa olla tiedossa... jos nyt saan pidettyä nuot hengissä isoks asti + että tällä hetkellä ajatus noiden syömisestä tuntuu aika kaukaselta,... ne on vaan NIIIIIIN söpöjä! Koitan suittaa laittaa kuviakin jahka saan koneelle :)

Että tällasta, aika vähä koirien kanssa ehtinyt vielä tekemään kun ei reissun aikana ehtinyt järkätä treenipaikkoja, viimestään ens viikolla taas ja joskos tämä kevät tois muitakin lajeja kohta mukanaan :)