Lumi on sulanut vauhdilla viimeiset pari viikkoa ja tuolla pihalla näkyy jo nurmikkoa! Aivan mahti fiilis!!! Meillä on ollut taas aika hässäkkää. Töitä lomitushommissa, muutamia vapaapäiviäkin ja sitten Jyväskylän reissu ja kouluviikko. Nyt onneksi pari päivää aikaa hengähtää ihan kotosalla.. mikä tosin taitaa mennä tuota pihaa raivatessa. Voi kiesus mikä määrä sitä ihtiään, roskaa mitä koirat on jostain kantaneet ja messuosastoilta lennellyt tuohon pihalle + kaiken kruunaavat turvepaakut siinä seasa...

Home treenit on menneet ihan hyvin molemmilta koirilta. Nikiin on tullut ihan hulluna motivaatiota palkan vaihdon jälkeen, hieman ylikin ja nyt pitää olla taas tarkkana mielentilan kanssa. Kunnon lenkit alle, ettei ole ihan aamuvirkkuna menossa etsintään. Sopiva  mielentila alko olemaan siinä etsinnän jälkeen :) Piitukin pääsi tällä kouluviikolla tekemään samat radat kuin Niki. Pelittää kyllä hienosti, mutta hintsun oli epävarmuutta kätköille jäämisessä, reagtiot hyvät. Vaati muutamalla ekalla vähän kannustamista. Ilmeisesti hajumaailmassa meidän omiin treeneihin ja noihin joku hintsun ero. Meillä oli hauska löytö viimeisessä treenissä. Molemmat koirat merkkasi saman kirjoituspöydän. Eikä sieltä mitään sämpylää löytynyt ja pienen selvityksen jälkeen kävi ilmi että on vanha pöytä jostainperitty ja mikä on ollut jossain kylmävarastossa säilytyksessä... :) Pitänee vähän kysellä koutseilta että kuinka noista palkataan... lienee kuitenkin aika yleisiä asunnoissa... Toisaalta ovatkohan sitten kauhean terveellisiäkään? 

Tiput on nyt puoli toista kuukautta ja net sano jo eileen että poooo oot :D Ihan kanan näköisiä ja kokoisia! Kuinkahan valtavan isoja noista kasvaa :-O Vieläkään en sukupuolijakaumaa noista osaa sanoa... on sielä ainakin yks kana,... ja kukko, loput kolme on isoja kysymysmerkkejä, kun näyttävät yhtenä päivänä kanoilta ja toisena kukoilta???