Pienen säädön jälkeen päästiin torstai iltana hakumetsään :) Mutta päästiinpä kuitenkin. Mahtavaa päästä näkemään aina eri ryhmien, ohjaajien, koirien toimintaa! Aina oppii jotain uutta :) Kiitos Jennalle kun järkkäsi treenit!

Piitulle otettiin ensimmäisenä, mittaa radalla n. 200m. Todella avoin maasto ja tuuli keskilinjan suuntaisesti kohti. Neljä ukkoa, taas muuten.. (näin äkkiä sitä kangistuu kaavoihin ;) Kaks suorapalkkaa, viimeinen takakulmassa. Muista en tiennyt että missä ovat. 

Eka pisto oikealle. Perinteinen rullan nappaaminen siinä, teki ihan kohtuu piston,  mutta uusein tämän. Nyt juoksi ilman rullaa yli aika ison tienkin, kun alue oli vähän kapea ja kävi tarkastamassa tien toisen puolen, oli kyllä aika super hyvä temppu! hyvä pisto. Löysi maalimiehen ja otti nyt hyvin rullan. Tuli hyvin tykö ja näyttö hyvä. Vasemmalle pisto, pisto hyvä ja lähti etenemään, täältä sai suorapalkan. Oikealle pisto, ihan nappi sellainen. Eteni ja kutsusta lähti tulemaan suoraan kohti. Sai kuitenkin hajun maalimiehestä n. 10m ennen mua ja paino nenä pystyssä sinne takakulman ukolle lähes suoraan. Ukko oli supassa minkä reunalla vähän tarkensi hajua ja sinne löytö. Tältä sai nyt loppupalkan sitten. Otin vielä tuon kolmosenkin mille siis näyttö. Ehkä tuo loppupalkankin saaminen vähän veti palikoita solmuun, koska ei tuumannut millään ottaa rullaa ukolta taaskaan. Tosi avoin maasto ja koira näki mut koko ajan kun etenin ja katto vaan mua että no täs tää on :D Tein sitten perus huudon minkä teen kun menee pistolle, eli "hyvä tänne pääääin" ja siitä sitten otti rullan ja ok näyttö päälle. TOIVOTTAVASTI ei tarvi ottaa tavaksi ja tämä nyt ois vain joku ohimenevä juttu.. Joku tuossa rullan otossa nyt on kun pitää sitä niin kovin miettiä... ja pitää ottaa ne kunnon umpipiilot mukaan treeneihin nyt pian + hämypiilot!

Tosi kivakiva treeni. Ei nyt tullu yhtään tyhjää varsinaisesti. Aika lyhyt tuo on tuo 200m kun tuuli käy sopivasti keskilinjan suuntasesti ja koira saa hajun ukoista jo kaukaa... Oiskohan se sittenki ollu vähän vajaa. Sama tempo alusta loppuun. Tuo ekan ukon tutin kantaminen on kyllä ihme juttu... aina sama. Pitää koittaa taas ottaa tuo nenän avaaja muutamaan treeniin...