Hakutreenit päivän aiheena. Piitu pääsi ensin vuoroon ja ohjelmassa ilmaisutreeni, kaksi hämypiiloa metsässä. Siirtyvät maalimiehet ja jokaiselle ilmaisu, kaksi palkatonta. Ensimmäinen ja toinen meni ihan oppikirjan mukaan, eikä yrittänyt ottaa hämypiiloilla rullaa. Hyvät ilmaisut. Kolmaskin taisi onnistua ihan samanmoiten, tämä oli palkaton. Piitu seuras vierellä tosi hienosti aina paluut keskilinjalle ja uudet lähetykset teki suorana pistona. Neljännelle sitten lähetys meni sellaisen kummun yli, etten nähnyt koiran menoa mm:lle. Piitu tuli rulla suussa takaisin ja lähdin näytölle, mutta eipä ollutkaan mihinkään mua viemässä. Ei ollut löytänyt ukkoa. Eli tämä oli tuon palkattoman jälkeen. noh, uudestaan keskilinjalta lähettämään ja jouduinkohan toistamaan tuon piston vielä kolmannenkin kerran. Hyvin oltiin piilossa kun ei tuumannut löytyä ukko millään :) Lopulta löytö ja tämäkin oli palkaton. Kovasti tuli juoksemista tässä, mutta työskenteli silti hyvin, eikä mitään kummempaa kuumumista tullut noista palkattomista (tosin ehkä tuo tutin ottaminen palkattoman jälkeen oli nimenomaan kuumumista?) Seuraava sitten meni taas ihan priimasti näyttöineen päivineen ja vielä kuudeskin ukko näytön kanssa ok ja hyvin teki pistot. Summa summarun, vähän jäi tuo yksi hassahdus vaivaamaan, mikä siinä tuli... Hämypiilolla asti ei ehtinyt käymään, ehkä se vaan oli tutittamista palkattoman jälkeen.

Nikille taas kuus ukkoa, kaks suorapalkkaa, kaks pikku haukkua ja kaks pitkää. Pistoista yhdelle otin ääniavun, muut ilman apuja. Viimeiselle jouduin uusimaan piston, muut meni ihan suoraan edeten 50m saakka. Viimeisenkin toinen pisto oli taas ihan pro. Haukut aloitti hyvin , mutta vähän oli ääni kimakka taas (epävarmuutta?) Pitkissä haukuissa oli keskeytykset ja oli yrittänyt vähän tökkiä patukkaa jotta anna jo... Ehkä nuo suorapalkat pitäis sitten jättää kuitenkin pois? ... Koitetaan ens kerralla saada vähän leikkimään maalimiestenkin kanssa. 

Käytiin vielä pyörähtämässä tottis kentällä kylällä. Piitulle seuraamista, jäävät. Teki nyt hienosti. Noudot isolla ja hypyt ja teki nyt hyvin esteet vaikka taas tein nyt vahingossa vinon A-lta hypyn taakse. Eteenlähtys ei tahtonut nyt onnistua... 

Nikille seuraamista ja oli aika hyvässä tilassa, käännökset teki ihan superisti! Jäävät peruuttamalla ja nyt taas osaskin kaikki :-O Ihan kumma likka... Luoksetuloa ja noutotreeniä. Nouto nyt tökkii, ei ole ihan vielä hiffannut ja minä kun jankkaan ja jankkaan ja haluan palkata vain just onnistuneet. Pitäis oikeasti malttaa. A-n kiipeämistä pelleiltiin, sen menee tosi kivasti, mutta hyppyeste tökkii ja pahasti. En saanut kuin kaksi kertaa menemään korkeammasta ja siinäkin kolautti molemmilla kerroilla pahasti itsensä. Matalasta hyppi jo ihan ok, mutta joku tuossa on. Tuntuu kummalta, kuin ei vaan osais hypätä??? eikö pysty hypätä? Eikö pokka riitä hypätä korkeaa...?? Ei ois ikänä uskonut että hypyn opettaminen on noin vaikeaa tuolle... Pitää oikeasti varata se kuvaus aika tuolle hetimiten, ettei vaan ole jotain häikkää jossain. Omituista. 

Suunnitelmissa ois lähteä käymään vaeltamassa ens viikolla. Mahdollisimman lappiin, missä nyt ilman suksia jo pärjää :) Niki ja Teemu lähtee nyt matkaan ja reput kaikille selkään. Saas nähdä kuin meidän käy. Kotivahti käy hoitamassa kanoja täällä reissun ajan. Nekin ovat pikapuoliin lisääntymässä ;)