Tämä viikko on oltu töissä ja treenit on ylläripylläri kutistuneet aika minimiin. Hakuilemassa kuitenkin käytiin maanantaina ja nyt tänään lauantaina. 

Maanantaina oli 30 helteiden jälkeen sellainen normaalimpi Suomen kesäsää, +8 ja vesisade... Onneks meillä oli vain minitreenit,... miksiköhän? :D Sillä jäätyähän sielä metsässä tuumas. Piitun HK3 kakkukahvitkin juotiin treenien jälkeen, ajatus oli juoda ne jonkun autossa, mutta jokainen oli niiin likomärkä ja rapanen, ettei haluttu sotkia kenenkään menopeliä, joten nekin nautittiin sitten sateessa :) Voi meitä kahjoja!!! Joskus tuntuu kyllä,... tai siis aika usein siltä, loistavaa ;D

Itse treeneihin. Paikka Uudenmaanmetsätie Mantilassa. Piitulle ihan sellainen kiva kiva kahden ukon ja molempiin näyttö iisipiisi treeni. Siinä ei mitään ihmeellistä. Kokeen palkaamattomuus tuntu vain nostattaneen Piitua ja oli ihan intopinkeänä lähdössä metsään.

Nikille enempi haukutusta. Haukutin ensin itse ja etukulmiin vain ukot. .. Eka oli ok. Toisella kävi moikkaamassa mm ja tuli takaisin keskilinjalle. Uusi lähetys ja nyt aloitti haukun... joku ihme hassahdus siinä. Niki on pikkaisen ollut likiliki haukuilla, joten vähän siihen nyt kiinnitetään huomiota jatkossa. Oli ekalla maalimiehellä vähän hipassu tullessaan, mutta arveltiin sen olleen vaan vauhtitömäri, ei mitään röyhkeää päällekäymistä. Mutta seuraillaan tilannetta ja tarkkana palkan kanssa.

Tänään Jokipiissä Tokerotiellä. Sama paikka, mutta aloitettiin rata vasta hakkuuaukean lopusta ja keskilinja polkua pitkin. Piitulle kaksi suorapalkka ukkoa jotka oli myös multa piilossa. Taas oli neiti ihan intopinkeänä menossa, vähän liiankin. Piti taas tutittaa ja vähän oli sellaista säntäilyn makua alussa. Ihmekös tuo toisaalta, kun ei ole mitään tehty koko viikkoon... Noh, pari pistoa ensin vasemmalle, uusein sen kun jätti ihan törkiästi etukulman tarkistamatta. Toki sieltä tuuli suoraan, enkähän mää sitä sinne saanut... juu. No vasemmalle pisto ja sinne uppos heti kun tuuli oli oikeasta suunnasta :) Ja edeten löytö. Oikealle uusi pisto. Lähti etenemään rataa ja löytö... Eli kolme pistoa + uusinta, kaks ukkoa ja rataa oli käytössä ehkä se 150m... ehkä tuon pistot rupeaa oleman aika laajoja? Mutta se työskentelee ja löytää ja se on mulle tärkeintä.

Nikille ensimmäinen tyhjä. Sille uskallan vielä laittaa ukot niin että tiiän missä ovat :) Eli tyhja vasemmalle. Sieltä tuuli, mutta onneksi putkiaivo ei sitä hoksannut ja teki sinne oikeastaan tosi hienon tyhjän ihan täyteen syvyyteen ja jopa eteni laatikkona rataa!!! Palkkasin keskilinjalla ja heti oikealle pisto ja sinne meni. Jälleen vähän rataa edeten tais tulla löytö. Leikittiin tovi, että siirtyvä ehti seuraavaan paikkaan ja vasemmalle pisto ja löytö. Oikealle pisto ja löytö ja viimeinen taas vasemmalle. Haukuissa ei ollut nyt mitään ongelmaa. Teki ihan super pistoja joka kerta ja eteni rataa aina tarvittaessa! Kaikki pistot ilman mitään apuja!! Tuo on vaan niin ihmeellisen hieno hakukoiranalku :D Pitää hehkuttaa kun vielä voi ;D Tuo Nikin tapa lähteä pistoille on jotenkin ihan kumma. Se ei näytä siltä että se ois millään tavalla lähdössä oikeaan suuntaan, tai edes keskittynyt ihan täysin, mutta sinne se vaan joka kerta menee ja suoraan ja löytää :) hiiskuukohan nuo mun maalimiehet sille jotain piiloviestejä sieltä??, ei tajua ;) Oli kyllä kunnon hyvänmielentreenit molemmilla koirilla. Kiitos upealle porukalle jälleen kerran hyvistä treeneistä!