On niiiiiiin pimeää koko ajan.. Aamulla nukut vähän myöhempään, niin et ehi mitään ennen kuin on jo päivä ohi. Koira rintamalla on muut treenit homeita lukuunottamatta aika hiljais elossa samaisesta syystä. Molemmat koirat on valeraskauksiensa kanssa ihan hölmöllä päällä, joten ehkä parempikin näin. Niki mm. unohti viime viikon maneesi treeneissä noudon ihan tyystin (on jo varsin hyvin osannut sen) Hakkasin aikani päätä seinään, kunnes tajusin tämän valeraskaus homman, näköjään se vaikuttaa tuohonkin. Molemmat koirat karkailee pihasta aidan ali tuohon tarhan mökin taakse kaivamaan luolaa!!! Ei ole uskaltanut pitää niitä pihalla yksin yhtään. Onkin keskitytty lähinnä lenkkeilyyn ja koittanut pitää noita vähän laiharilla, ovat sen verran vähemmän aktiivisia, että on saanut melkein puolittaa ruoka-annokset eikä silti näyt mitään kapenemisen merkkejä :-O Mutta eiköhän se tästä pian helpota :))

Voi kuinka odotan lumen tuloa ja hiihtämään pääsemistä. Viime talvi oli kyllä niiiiiiin siisti tuon urheilulaijin osalta :)

Kuvasivuille sain vihdoinkin ladattua meidän syksyn Lemmenjoen reissun kuvia :) Maisemat ei valokuvista ihan aukea,.. oli sen verran metsäinen vaellus ja kauneutta piti hakea paljon lähempää, mutta onhan sitä luonto täynnä. KUVAT