Mitäs kaikkea tässä on ehditty :) Pytinki messut oli Seinäjoella maalis - huhtikuun vaihteessa. Sen valmistelemisessa ja jännittämisessä meni päivä jos toinenkin. Messut menivät kuitenkin erinomaisesti ja sai paljon esitellä homekoiratoimintaa. Messujen jälkeen on puhelinkin soinut kiitettävästi ja töitä on päästy tekemään. Niki on ollut aivan super! Se paranee vaan mitä enempi pääsee töihin. 

Pääsiäinen viettetiin kotosalla Teemun kanssa ja poltettiinpa me kokkokin jo perinteen vuoksi. Molemmat koirat aloitti juoksunsa pääsiäisenä. Kylän kulkukoira onkin sitten käytännössä asunut meidän pihassa siitä lähtien ja koiria ei voi päästää pihalle hetkeksikään ilman vahtia.. voi huokaus... Ei ihan voi luottaa että sitä mitkään verkotkaan pois pitää tästä pihasta jos jää hetkeksikään ilman vahtia nuo koirat.

Ilmoitin Nikin bh-kokeeseen... Saas nähdä miten akkojen käy, pitäis varmaan ehtiä treenaamaankin jossain välissä :) Niki on vaan ollut aika työllistettynä nytten... joten on tottistelut olleet vähän vähemmällä. 

Eipä siinä, nyt oli pari päivää toimistovapaata tässä ja meikäläinen päätti hankkiutua sairaaksi... Koittas parantua pikaisesti niin tuolla kohta pääsis pihahommiin :) Jos se kevät tuolta joskus malttais aleta ihan kunnolla, tänäänkin satanut räntää!!!