Parit hakutreenit takana tälle kevättä :) Paikka Ahvenlammintiellä uusi sellainen, vanha oli menettänyt metsänsä talven aikana.

Piitu sai ekalla kerralla parin ukon minitreenin. Tuuli kävi suoraan vasemmalta keskilinjaan nähden aikasen kovasti. Arvaa mitä siitä seuras. Tuulen puolelle tuli sellaisia hienoja 10-20 vinoja vääntäsyjä... toiselle puolelle teki kyllä ihan mallikkaat pistot. Ekalla pistolla tutitti, muuten ok ja ilmasut ok. Hyvin oli muistissa, mutta tuo sikailu on aika kiitettävää. Tais koittaa karata keskilinjan yli kerran kun sai pistolta tullessaan ukosta hajun.. en enää muista että karkasko.

Niki teki vähän vaativamman radan. Sillä oli kolme jätkää piilossa. Se teki vielä ihan ok pistoja tuuleenkin päin. Kaksi ukkoa nousi ongelmitta ja siihen väliin tuli useampi tyhjäkin. Viimeiselle otin avut, kun oli jätkä hyvin hukassa :) Piti kevään ekaa vähän helpottaa. Haukut irtos hyvin ja oli ollut maalimiehillä siivosti. Koira oli piiiikaaasen intopinkeenä :) Seuraavissa treeneissä koittaa raahata mukaan niitä umppareita Nikille ja joku 10 ukon pistoharjoittelutreenikin vois tehdä hyvää.

Viikko myöhemmin samassa paikassa. Nyt oli enemmän porukkaa paikalla, joten otin vain Piipan. Tuuli kävi nyt suoraan keskilinjan suuntaisesti. Ukot multakin piilossa ja ajatuksena kiinnittää huomiota rullan tuomiseen, että tuo loppuun saakka. Ekalla pistolla nappas taas tutin suuhun... mutta sen jälkeen oli aika unelma suoritusta. Teki ihan huippu pistoja molemmin puolin. Totteli luoksekutsuja hyvin ja eteni radalla oikeaan suuntaan. Jos sielä joku vähän vino pisto oli, niin korjas niitä itse edetessään :) Ilmaisuissa ei ongelmia, toi nyt rullat ok. Rataa tuli ehkä 200m.. hyvin jaksoi juosta vaikka tuli aika tiuhaan pistotettua. Tempo pysyi hyvänä loppuun saakka. Nyt koitetaan katsella koetta tähän toukokuulle viellä :)