Kannuksessa järjestettiin bh-koe viime viikolla 2.5. Oli samalla kouluviikko, joten oli nätti mennä se siellä käymään... Niin ja muutenkin nätti, kun tuo on siellä tottunut kaikenlaiseen härdelliin :) Mitenniin mistä aita on matalin. 

Ennen tottista käytiin ottamassa hometreenit ja siinä tuli pieni äksidentti, kaveri pamahti samaan tilaan koiransa kanssa,.. ja saatiin ihan kiva rähinä aikaiseksi. No tälläinen kiva juttu alle 30min ennen omaan tottikseen menoa :)

Saatiin arpanumerona 1, eli ensimmäisenä koirakkona tottikseen ja tekemään liikkeitä. Sinällänsä hyvä, nopeammin pois alta. Saatiin muuten kunnia olla kyseisen arvostelevan tuomarin kaikkien aikojen eka koesuoritus :))) Seuraaminen hihnassa alkoi ihan ok, mutta mutta, toiseen päähän mentäessä Nikin kontakti herpaantui ja sain tehdä aika paljon töitä että sain sen pysymään edes jotenkin kasassa. Onneks käännös vähän tsemppas ja tempon vaihdot meni ihan ok. Loppu seuraaminen vähän parempaa, henkilötyhmissä tahtoi taas aueta. Vapaana seuraamisessa aukesi sekä pitkän suoran päässä, että J lenkkiä tehdessä useampaan kertaan.. On se pitkä tuo bh-n kaavio :-O Ja no, ihan puhtaasti treenaamattomuus näkyi (niin ja ehkä ne kaikki kovan tuulen tuomat navetan,tallin, kennelin hajut ja ja ja se hirrrrveeen iso lokkiparvi siinä tottiskentän vieressä pulikoimassa jajaja :))))) Noh, Liikkeestä istuminen ok, sain siinä moitteita kun tein mun perinteisen sivujättöaskeleeni,.. Liikkeestä maahan meno (tai pysähtyminen ja maahan meno) jäi istumiseksi. Niki meni sellaiseen puoli istuvaan asentoon ja nousi heti istumaan uudestaan kun jätin sen. Luoksetulo ok. Paikalla olo eh.. ei mennyt ekalla käskyllä maahan. Ei mitään reaktiota koko koirassa, vaikka aika tomakasti sen sille sanoin jo ekallakin käskyllä :) Vähän oli ajatukset neidillä jossain iiiihan muualla..

Mutta niin vain hyväksyi meidät läpi. Omaan suoritukseen olin sillä tavalla tyytyväinen, että oli oikeasti tosi kivaa olla taas kokeessa. Sain koiraa nostettua kesken suorituksen ihan ok ja pidettyä mukana. Nikin tasoinen koe, tähän treenimäärään nähden.. no ehkä vähän alle, mutta noi häiriöt oli vain terävälle koiralle vähän liikaa.

Ennen kaupunkiosuutta syötettiin, väsytettiin koira ja se menikin sitten ihan ongelmitta :) Ohi menevä koira oli Piitun näköinen malikka, joten ei paljon tarvinut sille korvia loksauttaa :D Ainut mikä siinä jännitti.. 

ts. Niki on nyt todettu yhteiskuntakelpoiseksi. Koitetaan jatkaa treenejä, jos päästäis vaikka hakukokeisiin vielä tänä kesänä ;) Pari pikku juttua, kuin estenoudot vielä tekemättä, tosin hyvällä alulla jo nekin... niin ja eteenlähetys....