Piipalle Ahvenlammentiellä ilmaisutreeniä. 3 ukkoa piilossa ja vielä siirtyvänä 2, Viidennelle asti meni varsin ok, mutta sitten tiputti rullan ukolta tullessansa 20m ennen mua. En hyväksynyt vaan laitoin toiselle puolelle uuden piston (näin tekisin kisoissakin, kun en olisi nähnyt että se rulla sillä oli.) No sitten uudestaan ukolle ja taas pudotti. Otettiin pieni treeni, eli mm. ihan lähelle piiloon ja siihen toisella yrittämällä saatiin onnistunut haku. Vielä 50m päähän ja sinne ilmaisu ja onnistui toisenkin kerran ( yks voi olla vielä vahinko ;) Piippa sai oikein juosutreenin ja ilmaisuun tosiaan vähän tarkkuutta. Niin joo, kaksi ukkoa oli palkattomia ja ensimmäinen suorapalkka.

Nikille 2 ukkoa piiloon, mitkä nosti about kolmella pistolla, ensimmäisen jouduin uusimaan, kun teki lenkin. Sitten tehtiin vähän tyhjää, kun en viitsinyt ihan kahteen pistoon jättää. Työskenteli oikeaa puolta taaksepäin, vähän poikkeuksellista Nikille... Hyvästä tyhjästä sitten ukko vasemmalle puolen minne suorapisto. Ilmaisut ok vieraallekin mm:lle. 

Lauantaina työkeikan jälkeen kurvattiin tottiskentälle kylällä. Piitulle seuraamista. Otin noudot silla ja hyvin hypyt meni. Piitu oli ihan normi vireessa, muuten että liikkeestä maahan meno oli ykskaks unohtunut :) Se on mikä on. Mennään viikonloppuna osallistumaan, en oikein usko että jatkoon päästään tämän hetkisellä tottiksella.

Nikille noutotreeniä. Pelkkä nouto sujuu vallan hienosti jo. Hyppy noutoa ensin pelkkänä tuontina, mikä ok. Muutaman kerran heitolla, mistä tuli hieman epäonnistumisiakin, mutta kahteen hyvään lopetin. A-este meni hyvin, kerran kiersi, kun heitto oli vino ja näki kapulan vasemmalta. Vielä ei kärsi vinoja sille heitellä. Jäävät tekee kivasti, istumisen ja maahan menon.