Tottista Nikin ja Piipan kanssa.

Nikille hieman ehkä hallintaakin. Purutyyny apparin käteen ja tehtiin seuraamista. Palkka purutyynyyn. Asentoa taaemmas ja paikkaa siis kaikin puolin. Olen nyt sittenkin alennut sitä vähän työstämään ja vaatimaan ja katsotaan mihin sillä päästään. Sellaisia pienen pieniä lupaavia merkkejä on jo ilmassa. Nikikin kuitenkin yrittää tehdä jos vain tietää mitä vaaditaan ja mun pitää olla selkeämpi. Sain hyviä vinkkejä mm. sivulle menon asentoon. Olen ollu kyllä ihan super lepsu sen suhteen ja höösään Nikiä siinä korjaamaan asentoa, tai autan sitä ihan kauheasti. Ei saisi ja jatkossa aletaan vaatimaan sitä paikkaa siltä kerrasta, eikä vasta kolmannesta. Lopuksi jäävät, luoksetulo (vino edessä) ja Eteenlähetys. Meni varsin ok, mutta tuo luoksetulon eteen tuloon pitää kans kiiinnittää huomiota.

Piipalle fiilistelyä. Jäävät, vähän seuraamista. Tarkkana sen kanssa saa yhä olla, ettei lähde edistämään taas ihan törkeästi. Jäävät, jäi maahan meno seisomiseksi taas?? Eteen lähetys aikaisemmin viedylle palkalle. Meni hyvin, vaikka kohdisti väärin, kumma koira. 

Jäljet pellolle tämän jälkeen. 

Nikille pitkä sivutuuliosuus, mikä oli viimeksi ihan peestä. Nyt teki paremmin, toki ruokaakin oli aika paljon jäljessä. Kulma oikealle ja veti taas ihan törkeästi yli ja lähti ihan mihin sattuu hakemaan jälkeä. Tuota pitää treenata. Vastatuuliosuus kanssa vähän parempi nyt kun pari päivää sitten. Annoin hieman nyt palautetta jos lähti seilaamaan jäljellä. Niin ja oli sinne yksi keppikin jätetty ihan ekstemporee, pienellä houkuttelulla neiti sen nosti mulle ihan innoissaan.

Piitulle pellolle kanssa jälki-iloittelu mihin vähän ruokaakin sinnesuntänne... Kolme käppiä, Koitin lähettää pellolla janan, mutta ei menny ihan putkeen... en tiedä olisiko vanhat jäljet noin vielä haitanneet (kaksi päivää vanhat) mutta ei oikein noussut. Nostettiin ihan sitten uudestaan paikasta mistä tiesin että menee. Nuo peltojanat menee kyllä aina jotenkin mönkään. Ajoi ihan ok, aika kauan ajoi ennen kuin hoksas aleta niitä makupaloja poimimaan. Eka kulma ok, toisesta veti yli ja kolmannestakin, sitten petras ihan kiitettävästi. Piikki ihan nätti. Kaikki kolme käppiä nosti hyvin ja jäljesti jopa viimeisen sivutuuliosuuden lähes jäljen päällä ilman mitään ihme lenkkejä koko ajan :)