No nyt se eka kerta yli 4 v. tauon jälkeen vihdoin tuli tehtyä. Hurjaa miten kovatasoista touhua olikin sitten... 7/10 koiraa veti 1. tuloksen evl:stä!!! Meidän suoritus ei noiden rinnalla päätä huimannut :) Mutta olin silti tosi tyytyväinen meidän päivään. 3. tulos 215,5p. Vain yksi 0. liike, tunnari... Tuomarina Salme Mujunen. 

Paikallaolot ensinnä, molemmista 10p. Seuraamisesta 9!!!! Yksi perusasento taisi jäädä peruutuksessa tekemättä ja pari pientä äännähdystä. Mutta silti tosi yllättynyt noista pisteista :D Mun pk-kisoissakin liiasta painamisesta rokotettu Piippani...  Z-kävelyssä 6, jäi istuminen tekemättä ja seisomisessa pyörähti kun kiersin takaa (tuota alkoi ihan vastikään tekemään treeneissä ja sitten tuolla pah..) Luoksetulossa venyi seisominen pitkäksi 7. Tein tietoisen riskin kun alkoi jäämään mun perinteisellä tokon luoksetulokäskyllä "tule" vain paikalleen ja vaati välistä jopa kolme lisäkäskyä,.. niin karjaisin sitten kokeessa "tänne", mistä ei tietty odota että tulis pysähdyksiä. No tuli tosi nopeasti :) Jotain muutakin siinä oli, en muista mitä. Aaa, vaati kaks käskyä sivulta maahan...  Ruutu 6,5... Tässä meidän kohtaloksi koitui merkin ympärille laitetun teipin palat merkkaamaan sitä 2m sädettä merkin ympärillä... Piitu jäi teipinpalan luokse seisomaan.. Vaati lisäkäskyn mistä merkille. Siitä tosi hitaalla tempolla ruutuun ja vilkuili kovasti, ei oikein nähnyt heti ruutua kait. Loppu ok. Ohjattu nouto 7,5.. Samat teipinpalat merkin ympärillä ja kaksi käskyä siitä, hieman puri kapulaa. Metallinouto 8, tiputti kapulan kerran, korjas ilman lisäkäskyjä. Tunnari 0... Toi väärän, haisteli kaikkia 2-3 kertaa paitsi yhtä ja oon iiiiiihan varma että se olis just ollut se oikea, ei malttanut.. Kauko-ohjaus 5.. Tää vähän harmitti. Kaks käskyä sivulla maahan ja jossakin vaihdossa vaati kaksi käskyä myös. Siirtymisestä loput.. 

Olihan siinä paljon virheitä.. Mutta noi kaksi käskyä vaativat jutut nyt luulis saavan pois aika helposti.. Tunnaria vois treenatakin (kerran halkoladolla noudatin pari kertaa mun hajusen halon ;) Metallinoutoa vois treenata, ei kertaakaan.. Osa noista maahan meno ongelmista ja muista varmaan johtaa juurensa siihen että on tosi jumissa Piitu.. Hierojalle matkamme vie siis lähiaikoina. Mielentila oli tosi hyvä koko kokeen ajan.. Aamulla tunnin lenkki ja paljon nameja tuli syöteltyä. 

Nessan kanssa kävimme hieman tutustumassa koetunnelmaan. Ensimmäisen kerran sitten ihan pikkupentuajan tuollaisessa koirahulinassa ja se oli niin coolisti että :) Ei pöhise, ei isottele kellekkään, on mun kanssa ja haluaa vaan tehdä. Tosi rauhallinen. On se vaan <3