Piitun kanssa tänään eläinlääkärillä.. Se on ontunut toista takajalkaa ja ei ole mennyt normi levolla ohitse. Viime viikolla koitin takajalkojen asentotuntoa, kun ne ovat näyttäneet jotenkin vähän holtittomiltakin ja toisen, sen paremman jalan asentotunto oli vajaa, eli ei korjannut jalan asentoa suoraksi kun tassun taittoi nurin. Rintasalolla käytiin tänään, kuvasi, taivutteli. Ei mitään revähdykseen tms. viittaavaa. Selässä silloittumat olivat luutuneet kiinni, ne mitkä vuosi sitten olivat alullaan. Uusia spondyloosimuutoksia ei näkynyt. Fasetti nivelissä nivelrikkoa... eli sekin aiheuttaa nyt selän jäykkyyttä. Oletettavasti jotain hermopinnettä tuolla on ja suositteli lähinnä laser hoitoa. Back on Tracin sain VIHDOIN ostettua nytten ja siitäkin on tuntunut olevan apua tuolle. Glukosamiiniahan Piitu on jo vuoden saanut, samon MSM:ää.. Ruuan pitäs olla laadukasta ja muutaman kerran on hierottavanakin päässyt käymään. Oikein enempää ei ole tehtävissä. Koitan Jaana-Kaisalle varailla aikaa, jos se saisi pinteitä auottua, mitä nyt sitten uskaltaa tehdä kun selkä on tuossa jamassa. Voi Piippa. Vanhuus ei tule yksin, 9v. tuli mittariin joku päivä sitten. Jollain tapaa se alkaa näkymäänkin koirassa, asennossa ja ilmeessä. Niin toivon että Piitu saadaan vielä kivuttomaksi, eikä mihinkään lopullisiin päätöksiin tarvitsisi lähteä :(  

Nessan juoksuja ei nävy ei kuulu... Arvata saattaa :) Ihan mukavasti on tullut pentutiedusteluita ja pääsemme pian tutustumaan ensimmäisiin kiinnostuneisiin. Maltan tuskin odottaa! :)

Muutamat hallitreenit käyty tekemässä helmikuun aikana, tottista ja puruja. Nessan kanssa pääasiassa kun Niki steriloitiin helmikuun alussa ja se on ollut sen vuoksi poissa pelistä. Nessalla vieraassa paikassa hyppyeste tuottaa hieman päänvaivaa, eli tahtoo kiertää ekaa kertaa.. Mutta eiköhän tuokin korjaannu kun saadaan tarpeeksi vieraskenttätreenejä alle. Hyppykorkeudesta ei ole kyllä kiinni, vetää metrisestä välillä puoli metriä reiluilla loikilla yli :D Seuraaminen alkaa olla paremmalla mallilla nyt kun on ollut aina appari katsomassa että koira suora ennen palkkaa. Pelleilty purutyynyn kanssa irrotukisa kuntoon. Puruissa onkin sitten harmaita hiuksia kasvateltu tuon neidin kanssa. Nyt seuraavaksi mennään oman maalimiehen kanssa tonne Moisaloille kylään, eiköhän me saada sekin puoli rullaamaan vielä.

Niki steriloinnista. Muuta en osaa sanoa tähän saakka kuin että olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten! Muutokset ovat toistaiseksi olleet vain positiivisia. Niki on jotenkin stressittömämpi, se ei koko ajan yritä uhmata joka asiassa. Se on paljon leikkisämpi ollut nytten ja kaikki merkkailut lenkeilläkin ovat jääneet pois. Muutaman työkeikan jo ehti tehdä ja toistaiseksi tuntuisi stressittömyys siirtyneen sinnekin. Toivottavasti muutos pysyy tällaisena. Toisaalta nartulla pitäisi testosteronitason nousta? suhteessa ainakin.. että jää nähtäväksi mihin tuo tasapainottuu sitten loppuviimein.