Syksy on ollut vähän hiljaisempaa treeni rintamalla. Käytiin Keuruulla opiskelemassa peltojäljen saloja marraskuun alussa, sen jälkeen ei ole pääasiassa kuin hieman tottisteltu. Omaa laiskuutta, kelejä olisi kyllä ollut, lunta ei ole tänä päivänäkään :) Mutta ehkä se on hyvä välillä pitää taukoakin. Työrintamalla on kyllä ollut kiireistä ja sikäli on koirilla puuhaa riittänyt kyllä hyvin.

Kuluneen vuoden saldona siis.

Piitu : Kevättalven kipuilut saatiin kuntoon ja Piippa on ollut tosi hyvä ja luotettava työntekijä homehommissa. Harrastuksista on oltu tämä vuosi tyystin jo eläkkeellä ja kyllä se niin on jatkossakin. Toivotaan että saadaan säännöllisillä osteopaatin käynneillä pidettyä mummokoira kunnossa vielä pitkään.

Niki: Hk2 Porista heinäkuun alusta ja yhden pummin jälkeen HK 3 Lohtajalta lokakuun alussa. Niki on aika hyvällä mallilla kokeita ajatellen, pientä viilausta sieltä täältä ja lähinnä tunnetilaa oikeaksi, on vähän turhan tälli koira kokeisiin ja en halua sen kanssa liikaa kisatottiksia käydä tekemässä, tekee varmasti ihan mitä lystää kohta niissä :D Tulevalle vuodelle tavoitteena saada lisää HK3 koulareita keväällä ja mielellään niitä ykkösiä ;) Työrintamalla Niki porskuttaa hyvin.

Nessa: JK1 toukokuussa ja JK2 heinäkuussa. Loppuvuoden kaksi koetta pommiin jäljen osalta mikä jäi kyllä pahasti kaivelemaan. Tavoitteet tulevalle vuodelle saada jälkeen lisää varmuutta ja se JK3 tili auki. Hakutreenejä ehkä harvakseltaan, ehkä siinäkin lajissa loppuvuodesta kokeisiin??? Huvikseni ilmoitin Nessan myös tokon alokasluokkaan ja tyttö on ollut tosi innoissaan niistä treeneistä, eikä tunnu pilkun viilailutkaan haittaavan. Osaa keskittyä ja malttia on, me ehkä treenaillaan ainakin avonkin liikkeet vielä jos alon tulos saadaan :) Työrintamalla Nessa on vaan hyvä ja rauhallisen varma työntekijä.

Päkä :D Joo, meillä on uusi tulokas ;) Päkä ei varmaan hirveästi tule esiintymään täällä plogissa, Päkä on parson ja siitä on tulossa mulle ihan työkoira ilman sen kummempia harrastustavoitteita. Piitun eläkeikä lähestyy vääjäämättä ja tarvitsen kaappiin mahtuvan koiran joka tunkee itsensä joka paikkaan, Piitu sitä virkaa tekee parhaiten tällä hetkellä. Tässä kun on ollut hoirokoirina välillä isoja koiria, niin todettu on että tähän väliin joku pikkukoira on se oikea valinta. Spanielit, kelpiet yms. todettiin vuoden aikana mulle sopimattomiksi, parson siis.. vaikka mä niin monesti olen vannonut ettei mulle terrieriä tule :D Persoonaa tässä tuntuu olevan kyllä ihan parin ison koiran edestä. Leikkii hyvin, ahnekin on. Jos jotain pitää moittia niin ääntä löytyy, jos hänen ylhäisyytensä asiat eivät ole presis hyvin :P :) Mut katsotaan, eiköhän siitä koira tule.

IMG_2370.jpg.