1. Hallitreenit Seinäjoella takana. Nessalle apparin kanssa ensimmäistä kertaa hyppyestettä ja A-ta.. Syksyllä hyppyä jo opeteltiin hintsun verran niin että olin rinnalla vielä, ja sain tavallaan hiffaamaan homman sillon. Nyt ei ollut mitään ongelmia tuon kanssa ja sujui heti hyvin eestaas hypyt. A-esteestä myös juoksi innoissaan yli, ens kerralla apparin kanssa sitäkin ehkäpä :) Luoksetulot on sujuneet nyt hyvin,.. ehkä neljä kertaa mitä on treenattu!!! Mä olen niin happy noista :) Nessa tavallaan näyttää vielä hitaammalta, mutta tajusin tuossa yksi päivä että se vain näyttää, koska on niin paljon isompi. Sen liikkeet on paljon suuremmat ja sen tarvii varmaan ottaa 1/3 vähemmän askeleita samalla matkalla kuin noiden kahden minimalin.. Piti ihan testata tässä yks päivä ja laittaa Niki ja Nessa rinnan luoksetulo tekemään, Nessa oli 3m ennen Nikiä mun tykönä ;) Haukutusta koitin tehdä yksin ja se HAUKKU!!! Ainut vaan että haukun jälkeen ihan voimalla päin poks.. pitää vähän hioa ja hiottiinkin korrektia haukkua istuen sopivan etäisyyden päästä ja siihen ei sisälly ohjaajan nurin tönimistä/sikailua/palkan havittelua... Hienoista edistymistä saatiin jo senkin suhteen :) Mutta aikasen kiva kun sillä rupeaa olemaan asenne kohdillaan!!! Seuraamisessa myös ihan super fiilis, mikä tietty tarkoittaa myös sitä että hieman painetaan, edistetään ja poikitetaan.. Mutta pohjat on tehty ja korjaa hyvin, joten pian ollaan aika hyvällä mallilla sen suhteen ;) 

Piitulle tokoiluja. Ruutu on sujunut ihan jees, merkin tekee vähän sinnepäin sekä ohjatussa että ruudussa, joten sitä hieman tarkennettu. Ohjattua treenattu pariin otteeseen ja juu, tulee se oikea ehkä sieltä. Lähtee aika hyvin sentään joko oikealle tai vasemmalle, mutta se keskimmäinen kapula tahtoo olla välistä houkutteleva. Kaukot ok. Luoksetulo nyt ok, mutta ehkä vähän hidas. Jäävät tekee varmasti ja nyt pysyy paikallaan myös takaa kierrot. Seuraamisessa ei ota perusasentoa peruutuksen jälkeen :/ ööö,.. no eipä tuon ole hirveästi koskaan tarvinut, mutta outo ongelma. Noh eiköhän se sieltä :) Pilli piipari tuumaa välillä tulla esiin, mutta pitää ainakin ennen koetta käydä a. 1h lenkillä ja b. syöttää koira.. Perus kuviot ennen tokokoetta.. Ja ohjaajan pitäs jaksaa lukea ne säännöt läpi,.. ettei treenaa ihan mitä sattuu.

Niksun kanssa lähinnä riehuttu :) Jotain kivoja pk-tottis juttuja ja hirweetä palkkaa siitä sitten että on saanut vähän purkaa itteensä. Se tekee kaiken oikeastaan ihan kivasti, siis sillä tasolla mitä siltä vaadin. 

Piitun selkäkuvista tuli sitten vähän ikävämpää palautetta sähköpostiin. spondyloosimuutoksia Th13 kaudaalipuolella ja L6 kaudaalipuolella. 

En nyt suorilta siis tiedä mitä tämä tarkoittaa koska palaute tuli sähköpostiin kuvien yhteydessä. Klinikalla ei lääkäri vielä mitään kuvissa nähnyt. Toki ihmekös tuo että 8v. koiran rangassa jotain näkyy, kuitenkin Piitulla erittäin aktiivinen elämä takana ja ei mitenkään kovin säästeliäästi käytä kroppaansa. Seuraillaan tättähäärän olotiloja ja reagoidaan jos tarvetta tulee. Tällä hetkellä vauhti on kyllä ihan normi settiä :) 

Tässä selkäkuva sivusta:

Piitu.0001-normal.jpg

Tässä toisesta vinkkelistä. Tutkittu patti näkyy hienoisesti oikella puolen kyljessä. Puuttuva kylkiluu.

Piitu.0002-normal.jpg