Nessa aloitti juoksut 13.3. Lauantaina 21.3 oli jo sen oloinen että voitais pian lähteä kokeilemaan. Sunnuntaina ei vielä kuitenkaan maltettu niin hyvin seisoa että ois onnistunut. Eilen sitten 23.3 hommat sujui oppikirjamaisesti. Vartti esileikkejä ja puoli tuntia siinä sitten odoteltiin että koirat erkani. Kuvatodistekin piti ottaa :D Seuraavat treffit on sovittu keskiviikolle ja uusinta silloin. Homma sujui kyllä niin luonnollisesti kuin vain voi :) Nyt vaan toivotaan että Tuuman tavara sais jotain aikaseksi.

20150323_175307.jpg

Vähän sievempikin kuva parista :)

IMG_0605.jpg

 

Treenejä: Olen käynyt muutaman kerran ottamassa esineruutua tuon edellisen treenin jälkeen. Sekä omilla että vierailla esineillä. Ne ovat sujuneet parempaan suuntaan molemmilla, Nikillä ja Nessalla. Nessan kanssa treenasin myös janoja ja keppi-ilmaisua. Kepeille uusi ajatus on tehdä lyhyttä jälkeä ja 1 käppi vain.. Eli kun tuo mieluummin vain jäljestäisi ja siinä ei oikein tunnu olevan ideaa että jarraan liinasta sitä kepille, tai että saisi keppijäljellä mennä useammasta yli ja sitten ehkä nostaa yhden :P Tuo 1 käpin treeni tuntui tuottavan jo kerrasta tulosta ja noilla minijäljillä ne rupesivat nousemaan. Maahan meno ilmaisuna. Jatketaan harjoituksia. 

Hakuun uusia tuulia. Päätin vaihtaa Nessan rullalle. Mikiskö, no koska sitä suunnittelin jo alunperinkin jossain vaiheessa, sitten päätin jo toisin, mutta onneksi nainen saa muuttaa mieltään :D Loogista? No on siihen ihan järki perusteluitakin ja jotenkin luulen että se sopii tuolle paremmin. Toisaalta on myös kiva saada rullakoira kun Piippa nyt on eläkkeellä. Se haukku ei kuitenkaan siltä niin helposti ja luonnostaan tule, kuten vaikka Nikillä, joka melkeen haukkua kiljuu matkatkin maalimiehelle :P Pari treeniä nyt siis tehty rullailmaisua, ihan lyhkäisellä matkalla 1. treenissä tarjos vähän haukkumista, ei oikein vielä hiffannut että se rulla pitäis tuoda mulle, joutui aika paljon kutsumaan yms. koiraa. Näytöt meni silloin jo hyvin kun mm otti palkan suoraan näkyviin. 2. treeni tänä aamuna ja avot, palikat olivat loksahdelleet kohdilleen ja saatin useampi todella onnistunut rullailmaisu!! On se fiksu :) Näytölle koitin roikkua muutaman kerran perässä, on vähän eri veto kuin Piitulla!!! :D