Sain lopultakin selvitettyä hämeenlinnan tottiskentän sijainnin ja pitihän sitä lähteä testaamaan heti :) Eli eilen illalla riehuttiin. Tein pitkälti pk- tottiksen liikkeet, miten siten nyt ulkoa muistin. Otin paikalla makuun ensimmäisenä ja menin itse piiloon. Arviolta 3min olin piilossa ja hyvin pysyi. Palkkasin vähän lihapullalla ja lähdin seurauttamaan suoraan paikalla olosta kaavion läpi. Hyvin pysyi vireessä, eikä vilkuillut yhtään, juoksuun lähtiessä vähän pomppasi. Liikkeestä maahan ja luoksetulon otin ja palkkasin siitä edessä istumisesta. Tuli nopeasti ja pysähtyi ilman törmäystä suoraan. Sitten liikkeestä istuminen, mikä muutoin mallikas, mutta jäi istumaan vähän jalat levälleen? Luoksetulossa olin jättänyt piitun nähden patukan kentän päätyyn ja nyt sitten lähetin sille patukalle liikkeestä istumisen jälkeen. Meni vallan mallikkaasti.

Riehuttiin vähän aikaa ja otin muutaman hypyn vielä pysty esteellä, mikä ei sitten oikein sujunutkaan... tai hyppäsi nyt hyvin, korkeintaan vähän kynnet rapisi, mutta tiputti patukkaa pari kertaa takaisin tullessa esteen taakse?? Jouduin ottamaan tasamaalla pari noutoa patukalla, minkä jälkeen saatiin onnistunut  hypylläkin, tai en varsinaisesti noutoa ottanut, palkkasin heti tuomisesta. A-esteen tein vain kerran ilman mitään noutamisia siihen liitettynä.

Lopuksi vein piitun näkemättä iltaruuan samaan paikkaan kuin edellisen eteenlähetyksen patukan. Merkkasi hyvin eteen lähdön ja seurasi hyvin, mutta lähti kaartamaan voimakkaasti vasemmalle. Ilmeisesti ilmavainulla, kun tuuli lujaa oikealta ja mun hajuvana oli siirtynyt sinnepäin. No, kutsuin takaisin ja kolmannella lähetyksellä lähti suhkoht suoraan vaikkakin silloinkin vähän kaarsi, mutta loppuun asti kovaa ja palkalle. Ihan ok, ensimmäiseksi näkemättä tehdyksi eteen lähetykseksi. Jatkossa lisää näitä. Jos tänään kävisi tekemässä pelkän eteenlähetyksen ruualla samaan paikkaan ja ehkä pienen pätkän seuraamista mistä mega palkka. Tuo eilinen treeni venyi vähän turhankin pitkäksi.