Käytiin grillailemassa yhdellä kodalla tuossa muutaman kilometrin päässä. Teemu kävi tekemässä lyhyen jäljen siihen viereen kolmella käpillä. Mittaa oli arviolta se 200m max. Jana täysmittainen ja lähtö vasempaan. Kelloa ei ollut, mutta notskin palamisen ajan, kaksi peräkkäistä makkaran paistoa ja syömistä + muuta turisemista oli vanhenemisaika :) Palkaksi sai ihan jauhelihaa, mikä onkin tälle ihan super herkkua. Jäljen teon Piitu näki janan päästä.

Lähtö sujui mallikkaasti. Jana oli kyllä aika selkeä polku niin sitä oli helppo seurata. Pongasi jäljen hyvin ja n. 5m tarkistus takajäljelle mistä sitten oma-aloitteisesti oikeaan suuntaan. Tällä kertaa tein solmun liinan päähän ja roikuin perässä miten kykenin :) ei tuntunut Piitua haittaavan. Ensimmäinen käppi vain jäi... En huomannut että olisi edes reagoinut mitenkään, joten vauhti oli vain liian kovaa ja posotti yli. Toinen ja kolmas sitten löytyikin mallikkaasti. Toisen käpin jälkeen tuli pieni hukka (oli tosi kivikkoinen maasto ja ei vissiin ihan suoraan mennyt jälki siinä) Löysi kuitenkin ja viimeinen 40m jälkeä vedettiin vauhdilla rinnettä alas mistä viimeinen käppi nousi hyvin. Kiittelen onneani että on vielä nilkat ehjänä ;)

Hyvä mieli jäi tästä kuitenkin ja virtaa jäi yllin kyllin. Nämä kaksi viimeistä käppiäkin nousivat ihan ongelmitta kun sai niistä haisun. Eiköhän me tällä lähdetä kokeilemaan.