Oltiin reissun päällä reilu viikko ja Piitu vietteli leppoista elämää täällä kotosalla hoitosetien huomassa :) Eipä tuntunut olevan moksiskaan ja tällä kertaa oli pysynyt ihan ihanne painossakin ;)

Tänään jälleen treenailtiin ja valosan aikana tunnari tuossa kotipihassa. Teemu teki, tosin niin että koski kapuloihin mahdollisimman vähän ja vielä hanskat kädessä. Kapulat ympyrässä ja klo 22 se oikea. Meni ihan nappiin se suoritus. Haistoi kaikki muut kapulat ensin ja malttoi tällä kertaa jatkaa viimeiseen saakka ja sen sitten ottikin heti suuhunsa kun hetken haisteli ensin. Tuosta olin kyllä iloinen. Tuontikin onnistui ihan ok, tiputti vain edessä kapulan kerran. Palkkaa sai tällä kertaa heti multa lihapullan muodossa ja sisällä sitten aamuruuan.

Illemmalla tehtiin vähän seuraamista tuossa pihalla. Ilman hihnaa nyt ja mukavasti pysyi silti hiljaa ja ylimääräiset pomput poissa. Asento saisi olla parempi ja yritin vapauttaa palkalle vain hyvästä. Kaukoja vähän otin kanssa ja sujuivat nyt paremmin. Ensimmäisellä kerralla patukka mulla ja tein koko liikesarjan. Ehkä 10cm siirtymä eteenpäin siitä. Myöhemmin tein uudestaan ja nyt patukka Piitun selän takana. Tässä tuotti istumaan menot ongelmia sekä maasta, että seisomasta istumaan!!! aika yllättävää oli taas tuo. Vaati kolmekin käskyä pari kertaa? Paikalaan pysyi nyt tosin hienosti ja meni ihan hissinä maahanmenotkin. Noh, otin istumista siten erikseen vielä ja nyt ok. Tein myös pienen perusasento treenin kun ei liikkeessä seisomisesta vaihtanutkaan perusasentoon. Eli sivulla maahan ja siitä perusasento, seisomaan ja perusasentoon yms makupalalla. Alkoi sujua loppua kohden parmmin, mutta pitääpä vähän harjoitella noitakin pitkästä aikaa. Hyvin harvoin tulee otettua perusasentoja liikkeistä ettei ennakoisi ja nyt suorastaan ihmetteli siten että mitä sä haluut :) Luoksetulon pysähdyksiäkin otin ihan extemporee tuossa illan aikana muutaman ja aika kivasti oli hoksottimet auki. Tuliaisina tuotu uusi patukka oli aika pop ja paljon vain leikittiin sitten lopuksi ja väleissä. Nämä pätkät tottista otin siis pitkin iltaa kun tehtiin pihalla töitä useampi tunti. Joskopa huomenna pääsisi ihan hallille saakka.