Kisoissa Keuruulla kokeilemassa jälkikokeen avointa luokkaa. Tulos ei kovin mairitteleva ollut 128/82, ei tulosta. Jäljellä, sinne lopulta päästyämme löydettiin iloisesti harhajälki, oikaistiin n. puolet matkasta ja taskussa oli lopulta kolme käppiä joista sentään yksi kutoskäppi. Janalta saatiin siis vain 28p. minun päästettyä liinasta irti, yhdestä takajäljestä + että Piitu nuuski yhtä kohtaa heti janan alussa tosi kauan ja palasi tälle kohtaa vielä uudestaankin kun kutsuin pois takajäljeltä. Tämä jälkeen yritti vielä uudestaan takajäljelle ja vasta tuon jälkeen lähti epävarmasti jäljestämään oikeaan suuntaan. Alkumatka meni ihan ok jäljellä ja käpit tuli hienosti, sitten tuli vastaan iso oja jonka yli päästyämme jäljen poikki meni pieni polku jota Piitu sitten lähti varman oloisesti jäljestämään ja sitä jatkettiin sellainen 100 reilu metriä minkä jälkeen polun poikkittain meni taas oikea jälki mitä lähdettiin menemään taas oikeaan suuntaan ja kohta oli kutoskäppi kädessä... Otti vähän päähän siinä vaiheessa, koska vähän epäilinkin heti polulle lähdettyämme että meneeköhän tämä nyt näin... ja myöhemmin jälkikaaviosta selvisi että juurikin siinä mentiin metsään ja kolme käppiä jäi tuolle hukkapätkälle... mutta minkäs teet. Yritin vielä käydä etsimässä tuota kohtaa, koska aikaa oli kulunut vasta vajaa vartti..  mutta enhän minä sitä löytänyt. Ainut positiivinen asia oli se, että todennäköisesti nosti kaikki käpit mitkä tuolla matkalla oli nostettavissa. Vähän vitoskäpin kohtalo jäi epäselväksi, että olisiko se ollut mahdollista saada, mutta eipä sekään olisi auttanut koulariin saakka.

Esineruutu meni sentään mallikkaasti täysillä pisteillä ja jopa ohjaaja sai kehuja hyvästä alueen käytöstä :) JEE! Vasemmasta takakulmasta nousi esine 30s. kohdalla ja n. 10m etulinjasta kohtuu keskellä aluetta sitten toinen esine 2min kohdalla. Tuota esinettä Piitu etsi todella kauan, mutta hienosti toi kun lopulta löysi. Kolme lähetystä kaiken kaikkiaan.

 Tottiskaan ei kovin suurenmoisesti mennyt, pisteitä 82 liikkeestä istuminen jäi taasen seisomiseksi. A-esteellä tämä unohti käskyttää (ei tajua mitä mun päässä oikein liikkui..)  ja eteenlähetyksessä meidän tokokoira haeskeli kentän laidasta petoniporsaita ja juoksi siten aika ööö kaarevan eteenlähetyksen :) Eteen lähetyksessä mainitsi myös mun käden liikkeestä, käytin liikaa koko vartaloa siinä. Seuraamisessa kommentoi mun kaartavasta linjasta... se on kyllä totta etten suoraan osaa kävellä :) mutta joo kiinnitetäänpäs näihinkin huomiota jatkossa. Vähän silti vähänlaisesti pisteitä antoi, koska muut menikin sitten erinomaisesti ja erittäin hyvin??? mutta näin tällä kertaa ja ens kerralla paremmin.