Tänään sitten kaivoin sivakat esille, kun toissapäivänä totesin lenkillä nuo mehtätiet ihan hiihtokuntoisiksi. JA voi vitsit että oli mukavaa päästellä ku aurinko paisto ja jostain syystä kuntokin riitti niin hyvin ettei koko ajan ollu pakko pysähellä ;D Paras ylläri oli kyllä matkan paussipisteessä. Tuolla on sellainen kota missä on käyty parit kerrat makkaraakin paistelemassa ja sinne siis suuri suunnitelma päästä pitään pieni istahdustauko... Ja siellä oliki pipona porukkaa, jotku kyläpäivät! Ja sen että persielleeni sain istuttua niin käteen kannettiin lämpöstä mehua, makkarat molemmille ja sinappia myöten! :-O Meikä oli ihan paratiisifiiliksissä :D Kotimatkakin sujui mukavasti kun ei enää suuta kuivannu ja tankattua saatiin molemmat hyvästi makkaralla :) Kevät, auringonpaiste, koira ja luistavat suket! Voiko parempaa olla! :)

Piitukin oli matkassa ja se alkaa jo näyttää vähän rauhoittumisen merkkejä, ei enää alkupyrähdyksiä lukuunottamatta vedä mitään omia agiratoja pitkin metsiä vaan jolkottelee nenä maassa ihan kiltisti tiellä :) Mahakin on turvonnut aika kivasti nyt muutamana päivänä.

Jalkaplokkiakin otettu pariin otteeseen ja tuntuu tehoavan ihan kivasti. Välillä tulee vaan istumisia siihen kun pysähtyy niin nopsaan, että jalat liukuu alle jäätiköllä... tai meidän laminaattilattialla... mutta jospa se tästä :)