Tuomarina oli Kuosmasen Vesa, Sää mitä parahin ja eiku kokeilemaan :)

Jälki ensimmäisenä. Janalla tuli varmaan kolme ihme pyörähdystä ja vaikutti siltä, että jäljesti janalla :-O katso mua muutaman kerran ihmeissään ja lähti sitten noita kieppejä tekemään, eli oletti sen jäljen lähtevän sinne sivulle... Eteni kuitenkin aina ihan omatoimisesti ilman lisäkäskyjä ja lopulta sieltä takamerkin kohdaltahan se jälki löytykin. Janalta 35p. Syykin selvisi, oli käyty edellissä päivänä viemässä janamerkit ja ihmetteli siis sitä jälkeä siinä, pitääpäs treenata tuollaistakin, että osaa edetä jos noinkin tuore jälki janalla. Jälki meni aivan loistavasti. Kaikki käpit nousi eikä mitään hukkia tullut. Jäljesti ihan koko ajan tarkasti (jäljet kun näky kankaalla suurimman osan matkaa, myös paljon harhajälkiä, ettei tullut kiusausta opastaa koiraa :) Hienosti ajoi, pidin kunnon pausseja käpeillä ja sen liinan nyt taas lyhyemmällä ja hyvin pelasikin taasen. Väsynyt Piitu oli jäljen jälkeen, selvästi oli rankkaa hommaa.

Tuo väsy kostautui sitten esineruudussa, ei kunto ole ihan kohdillaan. Ei edennyt kertaakaan aivan takarajalle asti ja jäi jankkaamaan tosi eteen, ehkä 20m. Vauhti oli alusta asti tosi epätyypillistä Piitua, väsy painoi. Onneksi kaksi esinettä löytyi ajan puitteissa, mutta työskentelystä pudotettiin pisteitä, kun ei irronnut. Elikä 17p. esineistä.

Tottikseen olisi siis riittänyt 88p ykköseen :) Jännätti kovasti että kuinka käy... ja vähästähän se kiinni jäi. 85p saatiin. Oli luistanut vähän kaikessa. Jäävissä jokaisessa tuli virheitä. Hypyssä takaisin tullessa koski esteeseen. Paikalla olossa oli noussut istumaan. Isoin kämmi tuli iteltä siinä liikkeessä istumisessa, olin antanut jo aluksi kaksoiskäskyn kun kiemurtelin huomaamattani jotain. Piitu ei jäänyt istumaan, joten käskin uudestaan ja meni kyllä istumaan, mutta kolme käskyä ... tosi ala-arvoinen puutteellinen siitä. Henkilöryhmässäkin oli jotain vilkuilua... mitähän muuta. Vähän ruosteessa joka suunnasta. Ja ilmeisesti mun selän takana voi tehdä ihan mitä vaan... Kovaa treeniä vaan nyt, (ja lisäsilmiä kehiin!) niin eiköhän tässä vielä tuloksiakin saada.

Loppupisteet 267 II. tulos JK3. Uusia koitoksia odotellessa ;)