Sinne oli Isojoen poppoo tehnytkin hienoja piiloja mehtän täyteen :D Meillä oli vuorossa se vasemman puolen etenemisen varmistaminen. Reseptiksi kokeiltiin tällä kertaa siirtyviä haamuja.

Ensimmäinen pisto tyhjälle, eikä tuumannut mennä millään 50metriin. Kääntyi jo puolessa välissä etenemään ja jouduin lopulta itse etenemään tuohon puoleen väliin lähettämään, että sain uppoamaan. Lähti ilmeisesti siinä kohdalla menemään mistä olin itse kävellyt... Noh, toiselle puolelle se haamu sitten, Piitu pois hetkeksi ja lähettämään. Eteni nyt hyvin piilolle, pörräsi aika tovin siellä ennen kuin hoksasi lähteä etenemään, pääsin siinä kehumaan hyvään väliin ja maalimiehenkin löysi hienosti kun tuulen alta sai hajun :) Tässä roikuin näytölle loppuun saakka ja hienosti mentiin :) Sitten toiselle puolelle umpipiilo niin että olisi ihannetapauksessa saanut pistolta takaisin tullessaan löydön siitä. Tähän taidettiin ottaa pari pistoa, että irtosi taas tarpeeksi syvälle ja sikäli meni hyvin, että takaisin tullessaan sai sen hajun. Näyttö ok. Vasemmalle puolelle taas liikkuva haamu ja tänne tuli ihan priima pistot ja etenemiset mistä pääsin kehumaan. Näytölle taas meni sata lasissa :D Viimeisenä vielä tsemppimatti juoksi karkuun ja sinne suorapalkka.

Olihan iloinen treeni! ja Piitulla hauskaa :) Tuo eteneminen toisella puolella nyt kyllä kangersi tosissaan... suurinpiirtein siltä kohtaa olin kävellyt aluetta tallatessa, mistä kurvasi aina etenemään... en tiedä voisko tuo oikeasti mun jälkeä tuolla jäljestää??? Tosin sieltä päin tuulikin, jotta oisko tuo jo niin fiksu että haistaa paikan olevan tyhjä. eikä siksi mene, mutta sitten on vaan mentävä.

Nyt kun kävin lukemassa noita aikasempia treenejä, niin huomasimpas, että noita etenemisiä on otettu nyt suhteessa aika paljon, joko tarkotuksella tai vahingossa, eli ei ihme, että rupeaa pistot vinoutuun. Pitääpä ottaa taas kuuri ihan suoria pistoja ja korkeintaan yks etenevä sinne väliin.