Eli Piitulla jankataan tuota kiintorullaa. Nytten ei pahemmin enää kanna turhia sitä (kerran Karijoen treenissä lauantaina otti suuhunsa) mutta ei oikein ole tajunnut ottaa sitä sitten maalimiehiltäkään, vallankaan umpipiilosta.

Noh, maanantaina maanittelin tuon ukkokultani apulaiseksi ja otettiin ihan kotopellolla muutamat ilmaisut. Teki aluksi samaa eli jäi häsläämään siihen, ei ottanut itse rullaa ja oli jopa sylkässy pois kun Teemu oli laittanut suuhun sen. Toki saatto aluks vähän ihmetellä että tuota jätkääkö mun pitäs ilmaseen ruveta ;) Mutta muutamalla toistolla saatiin jo nappi suorituskin, eli löytö, otti heti rullan, toi ja näytölle milijoonaa. Treeneistä ehkä traumatisoitunut Teemu selvisi hengissä,... vaikka saikin kerran kynsilleen malinhammasta.

Tiistaina Heidin ja jälleen Teemun kanssa tuossa lähimetsässä. Teemu vasemmalla puolella ylhäällä rinteessä. Sinne tuli nyt hieno ilmaisu ja roikuin perässä näytölle. Heidi oikealla puolella mun umpipiilohökötyksessä. Tuo ei oikein sujunut, Piitu murtautu sinne piiloon väkisin ja ilmaisi vasta kun näki ukon, sitte kyllä ok. Taas Teemulle vasen puoli kannon taakse. Otti jo heti rullan. Pudotti vain sen jo 10m ennen mua ja oli täpinöissään lähdössä jo näytölle, en hyväksynyt tätä vaan lähetin uudestaan ukolle. Teemu korjasi laittamalla rullan suuhun ja lähtetti mun luokse ja nyt näyttö ok. Taas toiselle puolelle umppari ja nyt tuli siihen pieni källi, eli rulla oli mennyt jalan taakse eikä Piitu sitä voinut saada, rymisteli vain piilolla aikansa ja kutsuin pois sitten lopulta ja huomasin tuon rullan siinä vaiheessa. Nyt uudella lähetyksellä ottikin rullan jo varsin nopeasti. Vielä loppuun Teemu metsään ja tälle lopuksi onnistunut näyttö. Olipas tää aika sählinki treeni lopuksi :) Positiivista että ottaa jo nuot rullat avopiiloista, Tuon rullan pudottamisen nyt lopetan sillä että pyydän tuomaan käteen asti sen ja auttaa kyllä varmasti nopeasti. Se rutiini että tulee valmiiksi sivulle, vain saattaa vähän sotkeentua... molempiparempi.

Illalla vielä Miian kanssa pikainen näyttö rupeama. Ensimmäinen ihan lähelle, tosin en pimeässä enää nähnyt missä ukko on, mutta siitä on Piitu muuttunut positiivisempaan suuntaan, että oikeasti löytää ukot tosi hyvin nykyään :) Tähän otin jo (joo ehkä liian aikasin) palkattoman ilmaisun. Meni hienosti maahan ukolla, otin sitä sivulle ja pyysin maalimiehen ylös. Tässä vaiheessa sain kovistella hetken, sillä Piitu hyppi ihan tosissaan ukkoa vasten että tänne se PALLO ja HETI! Noh, keskilinjalle päästiin ja Miia juoksi metsään puolipupuna ja suorapalkka siitä heti. Tämän jälkeen vielä yksi näyttö ja se ok kaikin puolin.

Mukava on ollut treenailla tämä kesä haun parissa! Isojoella, Jalasjärvellä kuin Tampereellakin. Kovasti on tultu eteenpäinkin, ainakin itse kuvittelen näin ;) Kovasti vielä ois tekemistä. Nyt näyttää vain harmittavasti siltä että syksyn työrupeama ja lyhenevät päivät taitaa meidän hakuilut tässä mittakaavassa lopettaa tältä syksyä :( Noh, täytyy vaan koittaa järjestellä :)