Piitulle tokotreenit. Aluksi vähän seuraamista, käännöksiä, nopeuden vaihtoja yms. Vähän saapastelin seuratessa, kun tuumas painaa, mutta paransi. Sitten jankattiin paikalla istumista. Ensimmäisellä yrityksellä laitto maahan ihan muuten vain 1min 50s kohdalla, huoh... sitten uudestaan ja uudestaan. Vaikeinta tuossa paikalla istumisessa meille on se, että on tullut käytyä muutaman kerran mainitsemassa siitä istumisesta kun pitäisi maata... joten ottaa vähän kieppiä kun tulen piilosta näkyviin ja tahtoo painaa siinä vaiheessa viimestään maahan. Noh, tein useita toistoja niin että menin piiloon ja tulin heti pois, leikittiin hetki ihan patukan kanssa. (joo ja kohta se taas nousee istuun paikallamakuusta kun siitä en ole palkkaa paljoa jaellut, notta ois rauhassa siellä) Mutta sain tilanteen jo siihen että ei edes korvat käyneet luimussa kun nousin piilosta ja kävelin viereen. Jospa se siitä :) Pitää vaan treenata tuota ja jos tekee ryhmässä, niin muut koirat kanssa istumassa. Pareista ryhmätreeneistä tullut vain enempi haittaa, kun Piitun pitänyt istua ja siinä on joku viereistä koiraa komentanut maahan. Tämä tullee olemaan meille aika vaikea liike ja varmasti sekottaa tuota paikalla makuutakin nytten.

Tämän perästä luoksetulo eteen asti mistä takapalkalle. Teki TOSI vauhdikkaasti :D Ruutu meni kanssa hienosti ilman mitään oikaisuyrityksiä. Suoraan merkin taakse ja siitä miljoonaa keskelle ruutua! Piti ihan silmät pyöreänä katsoa vaan neitin menoa. Ruudun olin käynyt tekemässä ennen kuin tulin halliin. Toisesta suunnasta vielä ruutu, missä makupala ja siihen otin myös maahan menon, seuraamisen ja pysähdyksestä palkka.

Ohjatusta noudosta muutama toisto. Ensin oikealle, ensimmäisellä yritti keskikapulaa, pysäytin ja uusi käsky tehosi. Toinen lähetys samalle puolelle tuotti heti onnistuneen. Vasen puoli teetti isommat ongelmat. Ei ehkä nähnyt kapulaa niin hyvin vaan yritti keskikapulaa, siitä tuli takaisin merkille, minkä jälkeen otin uusiksi sivulta lähtien. Nyt ok. Viimeisenä vielä vasen ja tämä onnistui heti kerrasta ja vauhdista palkka. Merkille menot oli tosi hyviä nyt sekä ohjatussa että ruudussa, jotain se on sisäistänyt. Ohjattuun vielä varmuutta ja ruutujakin pitäisi päästä tekemään vähän eri paikoissa.

Piitu oli kyllä tosi super :D Vaikutti olevan oikein innoissaan näistä tokoiluista. Onpahan vähän vaihtelua sillekin ja hienosti on hommat pysyneet mielessä. Viikonloppuna päästään treenailemaan lisää. Kiva kiva :)