Piitulle on ehkä ura suunnitteilla :) ja mulle, tai siis meille. Saa nähdä, jännää :) Mutta siitä sitten joskus jos jotain tulee.

Meillä on ollu kovin messuvoittosta tämä viimeaika ja treenit vähemmällä. Nyt ollaan keskitytty hiljaa olemiseen ja sitä vaaditaan nyt yhä pidempää pätkää kerrallaan ennen palkkaa. Keinona ihan kielto ja jäähylle menetelmä, eli toiminta loppuu kun piippaa. Aika hyvin toimii jo ja jospa se tästä. Kaikissa tilanteissa missä tahtoo kierrokset nousta, niin koitettu ottaa asiasta kiinni (mm. lenkille mennessä ennen kuin vapautan hihnasta juoksemaan) Tottistellessa muutenkin otettu vähän rauhallisempaa linjaa, ei niin kovaa riekkumista vaan patukalla leikki ja rauhavaihe, mistä irrotus ja homma jatkuu hallitummin. Katsotaan joskos tällä kaikella ois muutosta tulossa. Tavotteena keskittyneempi hiljainen Piitu, ehkä vauhdin vähän kärsiessä, mutta eiköhän sitä saada sitten takaisin taas.

Naksua ollaan opeteltu kanssa. Tein "testin" tässä että kuinka keskittymiskykyinen tämä neiti on :) Eli kosketuskeppi, naksu ja makupaloja isoo kasa. Meillä meni varmaan viitisen minuuttia opetellessa (parin oman mokan ja muistikatkon vuoksi suurimmaksi osaksi. Olen aina opettanut piitulle uuden asian niin että toistan uutta käskysanaa jatkuvasti ja neiti saa tarjota sitten jotain toimintaa mikä sitten palkataan kun sattuu osumaan oikeaan... no en muistanu tuota heti ja tuijotettiin vaan pari minuuttia toisiamme :) Tämän jälkeen kun homman hoksasi niin reilut neljä minuuttia jatkettiin kunnes makupalat loppu :) Kuultuna kun hyvä koira jaksaa pari minuuttia maksimissaan... Piituhan onkin super! Nyt kun sain vihdoin tuon naksulle ehdollistamisen tehtyä, niin piti heti tehdä kaukojen vaihtoja sillä, aika toimiva vekotin. Keskittyy ihan eri tavalla kun en kehu ääneen vaan naks ja makupala :) Saa nähdä kuinka korrektia tästä neidistä saadaan vielä kaivettua.

Tänään käytiin myös hakuilemassa tuossa mökin takana harjulla.. On vähän taas suorat pistot hukassa. Molemmille puolille uusinnat useammat. Molempien ukkojen piti olla suorapalkkoja ja olikin, mutta Teemulla leikkiessään oli tullut hetken tauko, ehti siinä sitten napata rullan ja juoksi mun luo, no minä tein näytönkin siihen... Vahvistetaan ainakin maalimiehen tarkistamista kun palkataan sekä löydöstä että näytöstä :D Tuotahan vois oikeasti käyttää treeneissäkin ?.. Toinen mm. suorapalkka onnistu ihan odotetusti, siihenkin uusein piston tosin pari kertaa :(