Piitulle ukkelin tekemä jälki. Laitoin miehen metsään jälkikaavionipun kanssa ja tuli sieltä odotettua pikemmin takaisin kiroillen että metsä loppu kesken... lopuksi reilun kilsan jälki oli ehkä 300m pitkä. Mutta kiitos siitäkin ja hyvä treeni saatiin. Piitu otti janan ihan kohtuu ok. Se uusintalähetys taas jossan 20m kohdilla ja siitä jäljelle. otti oikean suunnan, mutta hukattiin jälki ihan totaalisesti. Pyörittiin rinkiä samassa paikassa oikeasti puoli tuntia :-O Kerran jouduin Piitua pyytään jäljelle, muuten teki töitä ihan omatoimisesti ja minä kävelin perässä hiljaa tollonkoppina. Lopulta se jälki löyty ja lopuksi 5/6 käppiä nousi. Hyvä koulu Piitulle ja mulle molemmille ja sitkiästi se vaan etsii ja etsii, kun antaa etsiä!

Nikille tuohon takapihalle jälki n. 70m aluksi ja lopuksi leikattu nurmikko ja välissä n. 30cm korkeaa heinikkoa.,nameja joka askeleella, osassa enempikin. Ajoi ihan super hyvin nytten! Kerran nousi pää ja muuten sain vetää löysällä hihnalla. Mielentila oli nyt paljon parempi kun otin jäljen illalla ruokien ja lenkkeilyjen jälkeen.

Eilen Jalasjärvellä "puistossa" vasta leikatulle nurmikolle n. 80m jälki. Nyt oli virtaa enempi koirassa ja huomattavasti vaikeampi olosuhde muutenkin kun tuuli pyöritti välillä vastaankin. Alkuun laitoin nyt aika paljon ruokaa että sai rauhottua ihan syömään sitä, eli vähän isomi alotusruutu. Jälki lähti ihan ok liikkeelle, nyt oli vetoa taas kehissä enempi. Keski vaiheilla se pahuksen tuuli käänty sitten vastaan ja lisää vetoa. Pidätin sitkeästi että askel kerrallaan vaan eteenpäin, mistä seuras parit pään nostot kun turhautu. Viimeiset 20m meni sitten ihan superisti taas nenä kiinni maassa ja askel kerralla sakaten hihna löysällä. Nyt mulla alkaa olemaan jo mielikuva siitä mitä minä haluan tuon jäljeltä ja se osaa jo hetkittäin niin tehdäkkin :) Ehkä tämä tästä!