Eilen ajelin pakettienvientireissulla kylän kentälle ja tottikset. Vein eteenmenopalkan paikalleen ja ajatuksena koittaa ottaa palkaton tottis nyt reilu viikko enen kisoja. (Paljonpa täsä on treenattuki... että ihan aiheellista joo...)

Seuraamiskaavion otin vähän vajaana, koitetaan nyt pitää se paikka paketissa vielä... ja sujui ihan hyvin, käännökset ne vaan on ihan toivottoman hitaita, mutta perusasennot ja muuten asento pysyi yllättävän hyvänä, ei ääntelyä eikä varmaan kuin pari pompsahdusta. Jäävät ok, istuminen, maahan meno(mitä nyt pysty sivusilmällä näkemään, noihin pitää koittaa apparin kanssa nyt vielä panostaa, ettei vaan fuskaa selän takana) Seisominen on kiero ja otti siinä pari askelta, tämäkin meidän vakivika. Luoksetuloissa tuli pikkasen kaarella ja ihan hitusen kieroksi, pitää ottaa muutamat vauhtiluoksetulot patukkaan. Noudot oli aika ookoot, ihan pientä pureskelua, tai enempi tuota Piitun tärräämistä kun ollaan vietissä, Vaikeampia oli ne siirtymiset kapulatelineelle, neiti porsasteli ihan tosissaan, ei tietoakaan mistään kontaktista tai tarkasta seuraamisesta vaan silmä kovana tuijotti kapuloita ja juoksi joka kerta muutaman askeleen eellä telineen viereen :-O Onneks tuo nyt ei ole niin arvosteltava kohta, mutta kun tuossa hajoaa pakka, niin peilautuu sitte väistämättä muuhunkin, joten ehkä tuotakin pitää treenata! Noh, palkkasin sitte hyppynoudon pidosta pallolla kuitenkin, kun piti vielä hirmu hyvin. A-este ok vaikka kapulan heitin ihan vinoon. Eteen lähetyksessä ylläri pylläri yritti edistää ihan possuna.... mutta korjas hyvin ja milijoonaa juoksi patukalle. Tuohon pitää muistaa ottaa maahan menoja erikseen..

Mutta yllättävän ok oli, perus mokat, mutta on siinä edistystäkin tullut viime vuoteen ja vähän neitiin omapäisyyttä :) Apuas muuten, pitäs varmaan paikalla oloakin vähän oikeen treenata! Koitetaan vielä prassata noita jääviä. Tää valeraskaus vaan on ihan kamalana sillä päällä, kaivelee vaan pesäkoloja ja nyhjöttää niissä sitte mieluummin tuntitolkulla :-O Nyt menee enempi aika neitin juoksuttamiseen ja on nyt tosi laiharilla myös!

Nikin kanssa leikittiin pää asiassa ensin. Ei tuolla vaan oikeen vielä suju tottis saaliilla, joten vaihdoin lihapullaan. Pienet pätkät seuraamista ja jääviä vaihtelevasti joko pakittaen tai sivulta. Ihan reipas oli neiti nikuliini myös vaikka uudessa paikassa oltiin. Lopuksi super palloleikit kanssa. Taidetaan käydä nyt muutama kerta ihan ilottelemassa tuolla kentällä ja ehkä muillakin, jotta saatas fiilistä kehiin.