Mukava lauantai päivä tuli vietettyä Kauhajoella päin. Kiitos hyvistä treeneistä!

Piitulla kahdessa erässä. Otin ensimmäisenä paikallaolon. Makasi hyvin eikä häiriöt haitanneet. Palkkasin vähän nakilla maahan ja sivulle otto vielä erikseen. Ok. Henkilöryhmä suht ok, pari kertaa vilkuili enempi odottavana ryhmään päin, oon tainnu palkata aika paljon aina ryhmän keskellä ;) Mutta ihan mukava suoritus, vähän seuraamispaikka hajoaa vasemmalle kierrettäessä, perusasennot ok. Jäävät oli istuminen ja maahan meno ok, mutta seisomisessa ottaa niitä askeleita. Pitää nyt koittaa sitä vielä viilata. Parit toistot siitä. Jätin eteenmenopalkan Piitun nähden ja sille lopuksi lähetys mikä ok. 

Toisella kierroksella nouto isolla kapulalla. Vähän pureskeli ja vaihto patukkaan kun piti pari kolme sekuntia rauhassa. Toinen vielä, tuumas aleta liikkumaan kapulan heiton aikana, joten kävin kerran hakemassa kapulan itse ja heitin uudestaan. Nyt vähän parempi pito ja vaihto patukkaan. Vauhti oli ihan ookoohko, vähän tuollainen valeraskauslössöhän se on. Eteen lähetys palkka oli nyt valmiina eri paikassa kuin viimeksi ja ei nyt sitten sujunutkaan. Merkkas  jotku penkit kentän laidalta ja oiskohan vasta kolmannella lähetyksellä onnistunut. Kävin sitten viemässä patukan uudestaan ja nyt ok. Autolta vähän päivän evästä vielä loppu palkaksi.

Nikin kanssa iloiteltiin palloleikkiä. Ekalla kierroksella jäävät pariin kertaan läpi, ihan ok teki, vähän uusi paikka ja ihmiset ympärillä aiheutti vilkuilua. Pikkupätkät seuraamista yms.  Pikainen pyörähdys ja lopuks vauhti luoksetulo minkä jälkeen taas heiteltiin palloa ja leikittiin. Tohdein jo päästää irtikin, eikä enää tuossa vaiheessa haikaile muita ihmisiä moikkailemaan. Toisella kierroksella mulla lähti hihna irti heti kentälle tultuamme, lukossa jotain hiekkaa ja ehtihän tuo siinä sähellyksessä sitte hoksata ihmiset ja käytiin kaikki moikkaamassa.... grrr.... mutta hyvin keskitty taas tuon jälkeen hommiin. Seuraamista, käännöksiä vasempaan pääasiassa. Avustajan kanssa luoksetulon eteen istumisia muutaman metrin päästä niin että pidettiin kiinni, kutsu ja peruutin vielä vähän avuksi että osasi tulla eteen. Vähän on nyt kieroutta havaittavissa tuossa, tuo runko kasvanut nyt niin vauhdilla, ettei varmaan vaan oikeen hahmota sitä omaa paikkaansa siinä. Lopuksi vein ruuan Nikin kanssa kentän laitaan ja lähetys n. 20m päästä sille, hyvin muisti vielä mitä jäi ja paineli milijoonaa syömään. On se ahne :) Ihan kiva treeni ja mukava saada Nikillekin alle treenejä vieraissa paikoissa. Leikkiminen sujuu jo kivasti, mutta tottikset teen kyllä vielä makupalalla. En ole ihan tyytyväinen seuraamiseen tällä hetkellä, kun tahtoo aleta kyttäämään/ hiippailemaan. Ehkä tullut otettua liikaa noita jääviä sitten... tai se vietti ei vaan ruualla kuitenkaan ole niin kova että jos ei ole koko ajan nakki naamassa, niin vähän jää sitten alas... en tiiä, onneks tuo nyt ei kuitenkaan mitään muuta ala haihattelemaan vaan lähinnä siis kyttää sitä palkkaa. Mielialaa ja tuota viettiä koitetaan kasvatella ja eiköhän sitä sieltä löydy kuitenkin ::)