Mitähän sitä... Lohtajalla oltiin mökkeilemässäkin ja Miia sattu olemaan samaan aikaan pitämässä tottisleiriä siellä, joten treffattiin iltasella Lohtajan tottiskentällä ottaan pikku treenit kaatosateessa :)

Piitun kanssa seuraamista, siihen uutena vinkkinä tehdä 360 asteen käännöksiä, eli pyöriä ihan reippaasti yli ne käännökset, jotta saatais takapäätä nopeuttamaan. Liikkeestä istumiseen vähän avuilla nopeutta ja maahan menoakin jouduttiin vääntämään. Seisomiseen tehtiin jälleen uusi kokeilu. Eli top käskystä lensi heti pallo taakse Miialta. Ajatuksena saada vaan reaktioon nopeutta tuohon liikkeeseen. Tämä muuten toimi loistavasti, ja vähän ylikin, Nyt viime maanantaina kun treenasin Piitua, niin pompasi puoli metriä taaksepäin top käskystä ja useampaan kertaan :D Vahvistin vieläkin tuota ja heitin heti pallon käskyn jälkeen muutaman kerran. Pysyi kyllä hyvin paikallaan sitten vaikka palloa ei lentänytkään. Hyvä hyvä!

Nikikin kävi areenalla. Ei ihmetellyt sen ihmeemmin uutta paikkaa. Pellekouluiltiin seuraamista ja siinä ihan suositus pysyä vieläkin imuttamisessa. Eli jää vielä huonoon asentoon jos yritän seurauttaa pallolla... Käden asennon kanssa tarkkana, ettei pää käänny ja palkan suunnan kanssa, ettei irtoa. Sitten pääasiassa pelleiltiinkin pallon kanssa loppuaika ja liikkeestä jäävätkin taidettiin kerran ottaa... Nikilläkin maahan meno nyt huono... oon treenannu näitten kanssa sitä maahan paikka ja leikin toisen kanssa sitten vuorostaan, niin vastentahtonen liike nyt, mutta on korjattu sen jälkeen ja tuntus pääsääntösesti toimivan taas.

Nikillä alkaa murkkuikä oleen aika selvästi havaittavissa. Välillä ollaan iiiiiihan kuuroja!! Jos on jotain mielenkiintoista jossain, niin korvat on lukossa ja muutenkin porsastellaan ihan reippaasti välistä :) Koitan nyt osan jättää vähän omaan arvoonsa, ja pidetään hommat positiivisena. Onneks tuo on ahne! Sillä saa asiat sujuun.