ja kunnolla. Sen nyt huomas lopultakin viikonloppuna kun katseli ammattilaista puuhassa :) Kyllä Nikikin syttyi ihan tosissaan. Eli kahden pallon tai patukan leikkiä kehiin ja oikeanlaisella otteella siitä pallosta/patukasta, niin että koiralla on hyvä mahdollisuus tähdätä siihen... ei tule näpeille ja kaikilla hauskempaa. Piitun kanssa tänään leikittiin oikein kunnolla ja sain sille tehtyä jopa rauhavaiheet tuon jälkeen :-O Niin kivvaaa oli! Eli tätä nyt kokeillaan molemmille ja varsinkin tuolle juniorille vietin nostoa.

Tottista pyöriteltiin aina virallisen ohjelman jälkeen ;) Joten mitään isompia ei tullut. Nikille palkan paikkaa tarkentaa taaksepäin ettei edistä ja ihan hihnalla jo korjatakkin paikkaa. Vietin nostoa että saa seuraamiseen parempaa tunnetilaa. Nikille tehtiin myös koiran ohitus treenejä oikeilla keinoilla ja tuntus tehoavan. Yllättävän vähillä rähinöillä viikonlopusta selvittiin ja mökkielämä n. 9 koirankin kanssa sujui ongelmitta :)

Piitulle voisi pieni raippahoito olla takapään käyttöön paikallaan. Seuraamisen paikka on jo hyvä mutta takapää irtoaa helposti ulospäin. Noutoihin kapulan pito treenejä pientä vastusta antaen ja kivastihan se pitikin kun vähän vastustaa.