Kouluviikko aluillaan. Ajelin vasta aamusta tänne ja piiitkä päivä. Hometreenejä päivällä, ehdeinpä vähän tottistelemaankin. Piitulle erityismaininta, kentällä oli ruutu ja lähetin ihan extemporee siihen kesken leikin n. 20m päästä ja niin vaan painoi suoraan sen keskelle. Oli paikantanut sen ihan omineen sieltä ja kerrasta oikein!! :) Millonhan mää jaksasin ne toko kamat kaivaa esiin? Illalla ajelin Jokelaan ja tein peltojäljet molemmile koirille. Alusta kova multainen, uutta nurmea vähän jo kasvo.

Piitulle ehkä 400m, ripottelin tosi satunaisesti makupalojakin jäljelle. Kolme käppiä ja kaks niitä pahuksen mäntysiä :) Ajoin sen jälkeen kun olin kyykkinyt nikin n. 150m jäljen peltoon enemmillä makupaloilla. Piitu pelitti yllättävän kivasti. Oiskohan tuo mamma nykyään niin ahne, että sille vois pistää peltojälkioppia kalloon? :D Tokkopa mun sinni riittää... Mutta pysy hyvin jäljessä kiinni, toki olin ihan peesissä itekkin. Kaikki käpit nousi ja varmaan 95% makupaloista imuroi matkaan. Hjyvä hjyvä!

Nikille suora jälki, kaksi käppiä. Ajoi ihan ok, siihen nähden ettei ole pellolla tänä keväänä käyty. Hetkittäin jopa hyvällä rytmillä askel kerrallaan. Käppeihin hyvät reagoinnit ja superpalkka niistä.

Hometreeneissä perjantaina tulossa jännä päivä. Päästään ensimmäistä kertaa oikein oikeisiin kohteisiin. Saas nähdä mitä tytöt on oppineet! Hyvinhän meillä on mennyt, mutta sitli jännittää. Muutenkin ollaan vaiheessa, että pitäisi niihin oikeisiin kohteisiin aleta pääsemään. Mielellään kuitenkin sellaisiin missä on joko tiedossa tai erittäin vahva epäilys että missä se home on... Ei onneksi yhtään haasteellista löytää treenipaikkoja ;) Toki perustreeniä jatketaan yhä. Huh kun oikein jännittää jo nyt :)