Ei taas onneksi puutu kilometrejä meikäläisen kalenterista. Ympäri suomenmaata reissataan taas niin että ahdistaa, mutta mukavaahan sielä perillä aina on :)

Mäntyharjulla on mökkimessut ja siellä olen ollut päätoimisena hengailijana mukana. Päästiin ottamaan jonkin verran hometreenejä ja vallankin taannoisella lähijaksolla tutkitulla koululla uusintakierros oli enempi kuin mukava ja mielenkiintoinen kokemus nähdä oikea koira duunissa. Tuli ihan positiivista palautetta couchilta ja kyllä nuo mun koirat jo vaan jotain ihan oikeaa sieltä löytää ;) Piitulla vallankin pääsin ottamaan tosi hyvän treenin ja sen ilmaisut ovat nyt ihan superit! Todella varmasti hajun saatuaan paikantaa sen ja tekee hyvät ilmaisut. Nyt vain lisää hajuja arsenaaliin ja treeniä treeniä! Ja sitähän taas ens viikolla onneksi saadaan. Nikikin toimii todella hyvin, sillä on tosin pientä jekutus taipumusta noiden tassujensa kanssa välistä.. Liialla ohjauksella se tekee raapaisuja herkästi ihan vaan ... tekee ja yleensä vilkuilee mua heti perään. Varsinaiset kätköt ja löydöt sitten ilmaisee tosi varmasti ilman mitään vilkuiluja. Sen kanssa saa kyllä olla tarkkana.

Ollaan uitu ihan hirviästi Mäntyharjun mökillä. Lenkkeileminen sielä onki aika haasteellista, jotenki tosi omituista kun joka soratiellä tuntuu olevan hirveä liikenne ja mökki/ talo joka tien pätkän päässä. Täällä pohjanmaalla kun eksyy asfaltilta soratielle, saa ajella kymmeniä kilometrejä eikä näy mitään tai ketään :D 

Hakuilemassa käytiin. Mini treenit taas... tästä on tainnut tulla trendi.. Piitulle kaksi ukkoa piiloon, en tiennyt missä ovat. Rataa n. 170m? Tuuli tuli oikealta ja sinne koitin laittaa ensimmäisen piston. Ihan hirviä vauhti päällä taas. Uusein varmasti kolmesti ennen kuin meni edes 30 syvälle... Vasemmalle uppos puolestaan ihan ongelmitta vaikka oli ihan hirmu ryteikkö. Teki pitkän piston, en nähnyt että mihin, kun en nähnyt. Oikealle taas ihan kamala ja pääsi vielä toteuttamaan itseään ihan kunnolla, kun eteni 10m keskilinjasta rataa ja sai hajun ukosta, oikeen oppikirjapisto juu. Näyttö ok, taas vähän ennakoi rullan tiputtamista. Näytölle menoon tsemppitreeni, mm. lähti juoksemaan meitä karkuun. Ens Piitu oli vähän että mitä hem... mutta pikku kehotuksella lähti sataa perään ja päästin kohta irti. Vasemmalle puolen muutama pisto, teki oikein hienosti. oikealle ei millään uponnut, neiti haistaa hyvin keskilinjalla onko sielä mitään. Taas oikein kunnon itsensä toteutus pisto, eteni lähes keskilinjalla, ei totellut mun kutsua ja sai hajun mm:stä takakulmaan ja sinne meni. Nyt otin näytölle menon tosi hitaasti, hyvin vei eikä vilkuillu. Taas mm lähti juoksemaan karkuun, eikä nyt tarvinnut ihmetellä.

Nikille piti ottaa ihan rataa, ja tyhjää, mutta nosti kaksi ukkoa kahdella pistolla, teki ne tosi hyvin. Vähän oli käynyt iholla haukussa... Voi perhana jos meinaa ruveta enempi harrastamaan. Pitää nyt treenata haukkua.

Tottista treenattu aina joskus.. Liike sillon, toinen tällön... melkeen joka päivä. Tosi vähän. Nikillä koitin ottaa bh-n liikkeet ja hyvinhän se jaksaa tehdä koko kaaviot ilman palkkaa. OIkeastaan vaan nousee ja tahtoo aleta vähän näpsimään kättä... Pieni korjaus siihen, niin on aika kivassa paketissa. Hyvin silti teki jäävät vaikka oli kovassa vietissä. Kukahan sen kanssa kävis tekemässä kaupunkiosuuden? Anyone?

Piitulla ihan vaan jotain pientä. Eteen tulon korrektiutta ja sivulle menoja. Seuraamista joskus. Tooooooosi vähän treenattu. Noutokapulakin on jossain hyvässä tallessa.