Nyt se on tuolta osalta valmis :))) Meikäläinen sai kaikki tarvittavat työt hyväksytysti palautettua ja Niki pääsi läpi meidän kaksi päiväisistä testeistä. (Kaikki eivät päässeet, joten sinällänsä aika iso saavutus meiltä ;) Vähän on mahti fiilis!!! Koko koulu viikko oli täynnä "sokko" treenejä, eli ohjaajat ei tienneet missä kätköt, tai homeet on oikeissa kohteissa. Maanantaita lukuunottamatta Nikin treenit meni tosi hyvin ja pelaahan se. Pitää vaan luottaa siihen sillee sopivasti ;D On se aika vänkä koira ja pikkuhiljaa tuota arvostaa koko ajan enemmän. Nikin kanssa ei tylsää päivää ole :))) Piitu pääsee kokeilemaan testiä viikolla 7. Kerralla en päässyt kuin yhden koiran kanssa. Pitkään jouduin jopa harkitsemaan että kumman kanssa menen, niin tasoissa ne ovat taidoiltaan, mutta menin nyt sitten Nikin kanssa kun on virallinen kurssikoirani.

Iso kiitos kaikille meitä matkan varrella auttaneille (ja ei se matka nyt tähänkään vielä lopu ;) Kaikista treenipaikoista, treenivinkeistä ja avuista. Majapaikoista Kannuksessa ja Lohtajalla. Voi vitsit että on ollut kyllä mahti vuosi. Jos opiskelu on näin kivaa, niin taidanpa harrastaa sitä kyllä koko loppu elämäni ;D Onneksi eläintenkouluttajan koulutus jatkuu nyt heti perään, joten ei tässä ihan koulutta joudu olemaan :))

Yritys asiat koitetaan laittaa huomenna rullaamaan ja toivottavasti saan nettisivut, yrityksen rekisteriin yms yms helmikuun aikana :) Kohti uusia haasteita ja yrittäjyyttä! Tämä tulee olemaan haastavaa työtä, haastavissa tilanteissa. Voin varmasti vain kuvitella. Onneksi koulun aikana tehdyt harjoitus kohteet, useampi kymmenen niitä, ovat jo aika hyvin antaneet osviittaa siitä, mitä tämä tulee olemaan. Toivottavasti meille on ihan oikeasti käyttöä ja kentällä saadaan kaikki ennakkoluulot ja ehkä ne huonotkin kokemukset kuitattua. Meillä on varsin osaavia koiria ja näistä on oikeasti apua homeongelmien tutkimisessa ja ratkaisujen etsimisessä. Onko talossa hometta?