Sunnuntaina oli Girmamin treenipäivä tuolla Längelmäellä. Pitkästä aikaa pääsin itsekin paikalla, ovat muistaakseni jo pariin kertaan tuolla kokoontuneet tälle talvea. Piitulla oli sattumoisin synttäripäivä ja sai siksi tottistella oikeen parin kierroksen verran. 

Seuraamista katsottiin jälleen. Palkan paikkaa ja koitetaan ehkä heitellä sitä sinne klo 9 vähän aikaa, ettei rupea ennakoimaan tuota takaa käskyä. Siihen tuli jo mennä kouluviikolla ehdotus, että opettais koiran kierähtämään vasemman kautta sinne taakse,.. mutta en ole ihan vielä funtsinut sitä loppuun asti. Seuraamisen paikkaa koitetaan joka tapauksessa pakittaa ja pitää kiinni siitä vasemmasta jalasta, oikean mukaan ei mennä. Ehkä se siitä vielä joskus, viimestään seuraavan kuuden vuoden päästä, kun ei jaksa kuin laahustaa perässä :) Parempi se nyt on joka tapauksessa, kuin on ollut ja mikä parasta Piippa on hiljaa nykyään treeneissä :)

Toisella kierroksella jatkettiin vielä seuraamista, katsottiin ne meidän ihanan vinot jäävät.. Opittu tapa, ei siihen varmaan muuta lisättävää ole. Eli on oppinut ottamaan ne sivuaskeleet kun on seurannut vinossa ja edessä ja on joutunut mua väistämään... Koitettiin kikka kutosta ja Miia toimi apparina liinan kanssa ja tehtiin sillä parit pysähdykset ja kyllähän se sen kerran ainakin toimi. Yks idea olisi koittaa eteenpäin palkkaamista, että olisi valmiiksi lähdössä sitten oikeaan suuntaan palkalle. Mutta siinä on sitten taas tää hipsimisongelma vaarana. 

Luokse tulon eteen istumisen lisääntyneeseen etäisyyteen saatiin ihanan simppeli syy, olen palkannut jännitteellä patukkaan ... enkä ole muistanut peruuttaa itse pois alta viime aikoina. Tottahan ne jää sitten vähän kauemmas hyviin hyppyasemiin. Nikillä on ihan sama ongelma ja Piitullakin alennut ilmenemään. Kaikkea sitä..

Piitulla oli treeneissä kivaa, piti oikeen hymyillä leveästi :D Uskomaton tuo sen virne. Mun mielestä ei näytä yhtään vihaselta, me vaan nauretaan aina tottis treeneissä kun on niin kivaa :D
 


Nikikin pääsi vähän hometreenaamaan häiriössä. Pelasi kiitettävästi ja malttoi pienen alkuhössötyksen jälkeen ihan jopa keskittyä eikä vieressä tottista tehnyt pari häirinnyt. Päivän päätteeksi pääsi vähän leikkimään Miian kanssa patukalla niin että toimin itse tolppana. On siinä potkua, jos vaikka noi sen otteet ei ihan priimaa olekaan :) Pitäis enemmän vieraiden antaa leikittää sitä, sais vähän lisää itsevarmuutta... Vaan on aika vaativa koira leikittäjälleen.